Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más cégnél is előfordul, hogy...

Más cégnél is előfordul, hogy a főnök csak hiúságból marasztal egy alkalmatlan újfelvételis kollégát?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha elküldené a próbaidő végén, akkor be kéne vallani a tulajdonos, vagy felsőbb vezetők felé, hogy egy alkalmatlan kollégát vett fel.

A sztori röviden annyi, hogy CNC esztergára jött egy 50 körüli fickó, de soha nem dolgozott , csak hagyományos gépen. (én is 49 leszek, szóval a kor egy dolog) Mellém tették, hogy tanítsam be, de katasztrófa az illető. Egyszerűen felét másnapra elfelejti A Z-t mint koordinátát 7-esnek nézte, de egyszerűen a képernyőt se látja, pedig , kb 17"-os, tehát nem kicsi a monitor, meg még sorolhatnám. De szöveg az van, hogy majd számítógépen ő ír programot, amit megnéznék, mikor a Windowst se tudja kezelni.

Ráadásul a főnökség is tudja, hogy alkalmatlan, Nem egyszer mondtam, hogy ne tartsuk, meg mert le fogja zúzni a gépet, de mégis maradt. Most meg hallgatom, hogy ezt vagy azt nekem kell megcsinálni, mert nem merik rábízni, meg arra várnak, hogy mikor vérzik el, vagyis, hogy inkább ő számoljon le.

júl. 29. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem szól, tudom.
júl. 29. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Lehet a nagyfőni szomszédja.
júl. 29. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Egészségedre ha így érzed, de akkor nem ért váratlanul a dolog, mert a szemedbe is megmondtam! 😉
júl. 29. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk a hátteret.

Kinek s kije a "bácsi", megváltozott munkaképességű, vagy akármi lehet.

júl. 29. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyet :)
júl. 29. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen hiúság ez, hanem tagadás, konfliktuskerülés.
júl. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!