Zavarna téged, ha a munkahelyeden a közvetlen kollégádnál rendszeresen megjelennének annak családtagjai, barátai?
Változó. Korábbi munkahelyemen a munka jellege és a kolléga családja és barátai miatt kimondottan zavart. Nagyon koncentrálni kellett a munkára, de ott hangoskodtak beszélgettek. Zavart.
Mostani kollégám még rosszabb. Viszont könnyebb munkám van, sok üres járattal. Így nem zavar.
Egyik éven mellém raktak egy diákot bedolgozni. Folyton járkált hozzá a pasija meg a húga, vagy ő ment hozzájuk. Már szóltam neki, hogy engem nem zavar, hogy koketál, de a munka így nem halad és mivel nekem készít elő, így én sem haladok. Csak a száját húzogatta. Szóltam a főnöknek, sose kellett többet nálunk dolgoznia.
Szóval igen, zavar.
Nem írtad, hogy pontosan miben zavarnak, így nem igazán lehet válaszolni.
Ha az van, amit az előzőek írnak, akkor igen, zavaró, szólni kell.
Ha viszont semmilyen munkában nem befolyásolnak, akkor inkább személyes sikertelenséget vetítesz ki, mert hozzád nem jár be senki.
Változó.
Kevés a hely, ha már ketten jönnek, nem férnek el.
Ha hangosak, akkor zavarnak.
7-es ebből most kizárólag az általad először említett jelenség érdekel. Ha odajönnek és ott a helyszínen beszélgetnek a többi kolléga jelenlétében. Mert ez kihathat a másik ember munkavégzésére is. Ez zavaró vagy nem, ha ez meghatározott rendszerességgel történik?
De ismét leírom hogy ez a kérdés saját esetemben elméleti, akinek vannak ilyen tapasztalatai az meg leírhatja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!