A britek lusták?
én dolgoztam britekkel, indiaiakkal, franciákkal, magyarokkal.
toronymagasan a britek a leglustábbak. és ami a legrosszabb, hogy ez szerintük saját brit "privilege", tehát nekik alanyi jogon nem kell dolgozni és ez a világ legegyértelműbb dolga, hiszen ők britek (= a gyarmatosítók).
A magyarmunkaerővel minden országban megvannak elégedve, mert sokkal gyorsabban dolgoznak, kevesebb pénzért.
Amit egy Német vagy Brit megcsinál 2000 euróért, ugyan azt egy magyar megcsinálja 1500-ért. Ez csak egy példa volt.
Mellesleg egy magyar nagyobb eséllyel fogja elvállani azokat a munkaköröket amit egy Brit már nem fog, és túlórázni is nagyobb eséllyel megy a magyar, mint egy Brit.
Ismerősöktől úgy hallottam, hogy a Britek, tényleg lusták. Állítólag sokkal lazábban állnak hozzá a munkához, mint egy magyar.
“ toronymagasan a britek a leglustábbak. és ami a legrosszabb, hogy ez szerintük saját brit "privilege", tehát nekik alanyi jogon nem kell dolgozni és ez a világ legegyértelműbb dolga, hiszen ők britek (= a gyarmatosítók).”
12 éve Angliában élve igazolom ezt. Nagyon lusták, nem végeznek akármilyen munkát de azt is a saját tempójukban, ahogy jól esik. Kigyózó sorok vannak a pultnál, akkor is ugyanazzal a rezzenéstelen arccal dolgoznak, egy kicsit sem kapcsolnának rá.
Valóban ők magukat különbnek, jobbnak képzelik ezért szerintük nekik nem kell sokat dolgozniuk. Kicsit olyanok felfogásra mint a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!