Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyemen dr0g tesztet...

A munkahelyemen dr0g tesztet végeznek szűrő próba szerűen. Vizeletet néznek. Van jogom vérvételt kérni vizeletadás helyett?

Figyelt kérdés
Azért fontos mert a vérből csak 3-8-12 óráig mutatható ki csak a thc, viszont a vizeletből használat sűrűségétől függően 1-3 hónapig is. Alapból munkában betiltanám a D-tesztet de ha már ennyire muszáj miert nem a vért nezik?? Hiszen abból derül ki, hogy éppen a munkavégzés alatt dolgozik e a szervezetben a thc, nem tartom fairnek hogy vizeletet néznek mert mi közük ahhoz ha hetvegen elszivtam egy cigit? Mind1 a kerdesem az, amit fent is láttok, hogy kérhetem e a vér vizsgálatát ha igen nincs félnivalom hiszen nem fogyasztok munka elott illetve munkában semmi ilyet aki fogyaszt azt tamogatom is, hogy bocsássák el, viszont a maganeltehez nincs közük.

júl. 28. 22:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen off, de milyen területen dolgozol?
júl. 28. 22:52
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérheted, persze
júl. 28. 22:54
 3/26 A kérdező kommentje:
Mire érted hogy teljesen off? Repülőgépipar
júl. 28. 22:54
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom arra értette, hogy nincs semmi köze a kérdésedhez, de érdekli, hol dolgozol.
júl. 28. 23:13
 5/26 anonim ***** válasza:
68%
Én pozitív teszt után ki is rúgnálak. Nemhogy még az ostoba érvelésedet hallgassam. Aki ennyire ellenkezik, azt eleve teszteltetném.
júl. 29. 00:00
 6/26 anonim ***** válasza:
84%
A kábszerezés bizony nem a magánélet része, hanem biztonsági rizikó és bűncselekmény is.
júl. 29. 00:56
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

#3 Ah, értem. Arra, hogy teljesen off topic kérdést tettem fel.

#1 voltam

júl. 29. 01:15
 8/26 anonim ***** válasza:
79%

Csak azért kérdezem, hogy én tudom-e rosszul. Ha vérvétel van és külön nézik a drog használatot, nem abból mutatható ki a legtobább?? Ugye a bomlás termékek ott megtalálhatóak, míg vizeletben már rég nincs semmi.

Nem élek amúgy semmi ilyesmivel, így nem para dolog egyik se számomra, így nem néztem utána. Iskolából viszont így rémlik.

júl. 29. 04:51
 9/26 A kérdező kommentje:

Vizeletből 1-3 hónapi

Vérből 2-8 oraig esetleg napi használat esetén 24oraig

Semmi bajom a tesztel hiszen nem megyek be dolgozni becigizve, viszont azzal annál inkább, hogy vizelet tesztet vegeznek ami hetekre visszamenőleg kimutatja

"Biztonsági rizikó"

Ugyan mi abban a rizikó, hogy hétvégén elszivok egy cigit, hétfői munkavégzésre képtelenné válok? Na ne nevettess

"Ki is rugnálak"

Ebből az jön le, hogy valószínűleg nem vagy abban a pozícióban, hogy ezt megértsd, hisz akkor nem mondanál ilyet. Az érvem pedig jogos. Azt az állapotot vizsgálják, ahogyan a munkahelyen vagyok ne azt, hogy ugyan elszivtam e egy cigit a hétvégén.

júl. 29. 06:32
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
Vannak olyan munkahelyek akik munkán kivul is megkövetelik elvárják a normális életvitelt. Kifogástalan életmód vagy nem tom milyen jogcímmel.
júl. 29. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!