A munkahelyemen dr0g tesztet végeznek szűrő próba szerűen. Vizeletet néznek. Van jogom vérvételt kérni vizeletadás helyett?
#3 Ah, értem. Arra, hogy teljesen off topic kérdést tettem fel.
#1 voltam
Csak azért kérdezem, hogy én tudom-e rosszul. Ha vérvétel van és külön nézik a drog használatot, nem abból mutatható ki a legtobább?? Ugye a bomlás termékek ott megtalálhatóak, míg vizeletben már rég nincs semmi.
Nem élek amúgy semmi ilyesmivel, így nem para dolog egyik se számomra, így nem néztem utána. Iskolából viszont így rémlik.
Vizeletből 1-3 hónapi
Vérből 2-8 oraig esetleg napi használat esetén 24oraig
Semmi bajom a tesztel hiszen nem megyek be dolgozni becigizve, viszont azzal annál inkább, hogy vizelet tesztet vegeznek ami hetekre visszamenőleg kimutatja
"Biztonsági rizikó"
Ugyan mi abban a rizikó, hogy hétvégén elszivok egy cigit, hétfői munkavégzésre képtelenné válok? Na ne nevettess
"Ki is rugnálak"
Ebből az jön le, hogy valószínűleg nem vagy abban a pozícióban, hogy ezt megértsd, hisz akkor nem mondanál ilyet. Az érvem pedig jogos. Azt az állapotot vizsgálják, ahogyan a munkahelyen vagyok ne azt, hogy ugyan elszivtam e egy cigit a hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!