Kezdõ kasszàs vagyok(diàkunka) Tudod valami tippet adni?
Figyelt kérdés
Normàlis ha az elsõ héten 2 napot voltam eddig egyik nap 150 a màsiknap meg 1500 forint eltérésem vankasszazàràs/leszámoláskor?
Nagyon rosszul érint a dolog mert nagyon próbálok jó lenni de most hogy bejöttek ezek az üveg bónuszok úgy érzem nem fog menni sok
júl. 22. 15:11
1/9 anonim válasza:
Kérj segítséget ha valamit nem érzel úgy, de ha eddig nem csináltál ilyet akkor szerintem belecsúszik 1-2 hiba de bele fogsz jönni
2/9 anonim válasza:
Van a vöröshasú unka, a sárgahasú unka, meg a diák unka
3/9 A kérdező kommentje:
làtom "àtjött" a lényeg
júl. 22. 19:17
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Semmiképp se izguld túl és ne próbálj meg nagy jó lenni mert akkor fogod elrontani. Inkább figyelmes legyél és picit lassabb de ne kapkodj
5/9 A kérdező kommentje:
szerinted jò ötlet szàmológépet vinnem hogyha valamit elütök a gépben akkor jòl adja vissza és ne legyen hiànyom?
júl. 22. 19:51
6/9 anonim válasza:
Milyen bolt? Kis egy-két személyes vagy multi? Az elsőben jó ötlet a másodikban nem fogják engedni
7/9 A kérdező kommentje:
sajnos multi
júl. 22. 20:11
8/9 anonim válasza:
Akkor ott nem nézik jó szemmel sajnos, de az nem segít hogy a gép mindent kiír forintra?
9/9 anonim válasza:
2x számold le a pénzt, miközben ezért 2x neézed meg, hogy mennyi jár vissza. Egyszer, amikor kiveszed a kasszából, egyszer amikor átadod a vevőnek. És a kapott pénzt is csak akkor tedd el, ha visszaadtál. He ezt csinálod, nem lesz hiányod/többleted soha. Ha megzavarnak visszadás közben mondjuk egy kérdéssel, ignoráld, vagy számold újra. Sokszor azért csinálják, hogy becsapódjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!