Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyet hivatalosan megtehet az...

Ilyet hivatalosan megtehet az étteremvezető?

Figyelt kérdés

Mondjuk a kiadott beosztásom szerint pénteken 10-20-ig vagyok, de aztán átírják 10-18-ra (a heti kötelező óraszámmal ne foglalkozzunk, nem releváns jelen esetben). Én odamegyek kérdezni, hogy a következő héten is várható-e, hogy lesz valamelyik nap ilyen módon rövidebb napom (ez mostanság jött, mert gebasz van az étteremben, egyébként soha nem volt, hogy el lettem volna előbb engedve csak így), mire azt feleli nem tudja, DE a péntekről szólva, igaz, hogy át lett írva 10-18-ra (ja, több napra történt, azóta ezer dolgot kitalálhattam volna), de inkább számítsak arra, hogy 20-ig kell maradnom, aztán lehet előbb elenged. Majd két nappal később, elérkezve a péntek, hirtelen elfelejtem azt a beszélgetésünket, és én abban a hitben vagyok az "emlékeztetőig", hogy amúgy 18-ig vagyok, mert a beosztásomban továbbra is így szerepel, majd megkapom, amit, DE ő nagyon-nagyon jófej és legyen aranyközépút, 19-kor elenged.

Ilyen megtehet a pi**a? Én úgy éreztem, az arcába tudnék röhögni, hogy ennyire azért ne játszadozzanak már az én szabadidőmmel, de ha magamra vonom a tyúk nemtetszését, más példáján látom, mennyivel rosszabb, mintha nem kedvelne... Elvileg kedvel, de kedvelve sem rózsaszín az élet, felmondani meg nem mondhatok, de azért mégiscsak érdekelne, ilyet tényleg megtehet, hogy variálja, mint kutya a ba**ást....

2024. júl. 21. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
szerződésed mit ir?
2024. júl. 21. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez mi ez? Lehet én vagyok a fogyatékos, de ebből a szóáradatban kevés értelmes összefüggés volt. Nem nagyon fogom fel, hogy mit írsz.
2024. júl. 23. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!