Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyermekotthonban dolgozni?

Gyermekotthonban dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kaptam egy lehetőséget hogy gyermekotthonban dolgozzak. 12 órázni kell. 11 gyermek van szóval nem vészes. Van egy kislányom is most megy másodikba elég nehéz volt eddig is megoldani az iskolába vitelt. Most úgy látom többet lennék itthon vagyis egyik nap mennék nappal, másnap éjszakára tehát harmadik nap is itthon lennék. Ez így könnyebb lenne talán, hisz 2 napot itthon vagyok csak éjszakára megyek el. Van most munkám, ahol 2 műszakba dolgozok. Elég jól keresek, szeretem is es biztos a munkám. Az otthonban nem nagyon tudta megmondani a hölgy a pénzt valószínű garantált bérminimum van. A kérdésem igazából olyanhoz szólna aki dolgozik ilyen helyen, hogy mennyire éri meg anyagilag, hogy is néz ki a fizetés? És tudom nem mindenhol egyformák a gyerekek, de aki ilyen helyen van annak mik a tapasztalatai? Egy kicsit félek attól, hogy nem lesz jó es otthagyom a biztos állásom. Előre is köszönöm.

júl. 21. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csakis a lelki rátermettségedtől függ. Rokonomat kicsinálta, pszichátriára jár.
júl. 21. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vajon mennyire lehet komolyanvenni azt az ajánlatot, ahol még a bért se tudják.

Egyébként az átvilágításra fel vagy készülve?

júl. 21. 11:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze mondta az átvilágítást
júl. 21. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre nem tudok válaszolni, de egy ilyen műszakbeosztás rövid időn belül szétbarmolja a szervezetet. Az éjszakás utáni napod nagy része kilőve.

A lelki részét is bírni kell.

Jobban nem fogsz keresni a leírtak alapján.

Én a helyedben így nem mennék, de hátha írnak tapasztalatokat.

júl. 21. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
A mai világban kerülendő...
júl. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!