Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan kereskedelmi cég...

Van olyan kereskedelmi cég ahol nem kell pénztárban melózni? Mindenhol ez van vmi+ pénztár.

Figyelt kérdés
Nem voltam még de nem kívánok és nem is fogok pénzt kezelni. Kis hiba és már megy is le a fizudból.
júl. 19. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira értek a kereskedelemhez, de szerintem nagyobb vállalatoknál lenne érdemes próbálkozni. Ott jobban el tudom képzleni, hogy "szakosodnak" az emberek.
júl. 19. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Manapság egyre több a digitális pénzforgalom. Nekem például százmilliók mennek át a kezem alatt, ennek a 99% gyakorlatilag utalásos pénzforgalom. A legtöbb vég pedig valamivel kereskedik, de általában hogyha nem végfelhasználókat szolgál ki egy cég, akkor inkább az utalás van előnyben részesítve.
júl. 19. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Menj kukásnak vagy utcaseprőnek, ott biztosan nem kell pénztározni
júl. 19. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Azért a legtöbb gép kiírja neked, hogy mennyit kell pontosan visszaadni. Amúgy meg nagyon alap kis általános iskolás matek kell csak. Ha pedig hibázol is, akkor persze, hogy vállald a felelősséget. Diszkalkuliával voltam vezető pénztáros, sose volt hiányom. Szerintem azért ez nem atomfizika.
júl. 19. 20:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ezeknél a kereskedelmi láncoknál nem igazán választják szét a feladatokat. Raktározás, feltöltés, takarítás, pénztár egyre megy. Gyakran a boltvezető is beáll a pultba, pakol vagy beül a kasszába.
júl. 19. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha raktárba jelentkezel, akkor ott nem kell pénztárral foglalkoznod.
júl. 19. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Központi raktárban ahol targoncázás megy és hűtőházban nem kell kasszázni.
júl. 19. 22:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Targoncás vizsgám nincs. Voltam már nem is egy helyen ahol sokéves "alapmatekos" dolgozók is többször fizettek, elnéztek bankjegyeket. Nem matek kérdése, hanem sok az ember, kapkodni kell, váltóembert nem vesznek fel, elfárad már fizet is.
júl. 20. 07:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát, akkor az a hely olyan is volt ha olyan emberek voltak kasszákban, akik erre is alkalmatlanok voltak.
júl. 20. 07:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Jaj de naiv vagy utolsó, a szakmájában jó ember is tévedhet stressz alatt, nem hallottál még róla?
júl. 21. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!