Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek, ha mentálisan...

Szerintetek, ha mentálisan nem bírok egy munkahelyet, meddig maradjak ott?

Figyelt kérdés

Hali.

Diák vagyok, és úgy alakult az élet, hogy a tanulás mellett dolgoznom kell. Bekerültem egy munkahelyre, hát nem egy álom meló! Pont arra ösztönöz, hogy tanuljak tovább, hogy nehogy ilyen helyre ragadjak... De annyi előnye van, hogy sok szabadidőm van, és tudok tanulni mellette, be tudok járni a vizsgákra.

Na most, az utóbbi időben már rosszabbul érzem magam ott, mentálisan és már most is nehezen megyek oda be. :-/

A pénzre azonban szükségem van, és kiszámoltam: télen fogok eljutni odáig, hogy átlépem az 1 000 000 Ft-ot, ami a spórolt pénzemet illeti. Akkor fog lejárni a munkaszerződés is, amit így gond nélkül felmondhatok

A kérdésem az, hogy szerintetek kibírjam még télig, és megszerezzem az 1 milliót, vagy hagyjam ott azonnal.

Ti mit tennétek a helyemben?

júl. 18. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Szerezd meg az 1 milliót, aztán lépj le.
Maradj ott még tovább, és szerezz még több pénzt.
Mondj fel mostanában.
19 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz azalatt hogy rosszul érzed magad mentálisan?
júl. 19. 00:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kerülgetnek öngyilkos gondolatok és nem vagy kitéve napi szintű súlyos vegzálásnak, megalázásnak, beszólásoknak, akkor bírd ki decemberig. Ha csak szimplán nyomott vagy és nincs kedved menni az normális, az emberek többsége így él.
júl. 19. 08:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Fogalmazzunk úgy, hogy veszélyesnek érzem azt a helyet. És ez a stressz kihatással lehet a tanulmányi eredményeimre is.

Szóval döntöttem: augusztus végén lejár a szerződésem, és elmegyek onnan.

Kiszámoltam, hogy addigra olyan 600 000 Ft körüli p

júl. 19. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsánt elküldtem hamarabb...

Szóval, kiszámoltam, hogy akkorra olyan 600 000 Ft körüli összeget fogok rudni félre tenni. Plusz ha az álláskeresési járadékot is nézem, akkor év végére olyan 800 000 Ft-ot is kispórolhatok, szóval megközelítem az egy millió forintot.

júl. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!