Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most fel merjek mondani vagy...

Most fel merjek mondani vagy ne gyerekkel?

Figyelt kérdés

Erős mobbing degradálás van a cégnél (ugy beszelnek sokszor velem mint egy kutyával)vezetői részrol.

Ugyanakkor ők adnak fizetési előleget is, csúsztatni is lehet és a gyereket is bevihetem dolgozni.

Kb ugy kell elképzelni hogy egyik kezükkel annyit adnak segitenek amit más munkahelyek nem, de ha akarják szórakozásbol is, belém rugdosnak (csak mert megtehetik.)és van hogy sirva alszom is el, de minden ilyen max 3 napig tart. Mhnkahelyi terror is megy elég erősen. Megalázók, szégyenítők.

(Kollegák aranyosak, de próbálta a vezetés ellenem szítani őket is hogy kiközösítsenek, a kollegák viszont asszertívak)

júl. 16. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán áll össze a fejemben, miért adna engedményeket valaki, aki ellene provokál másokat.

Arról nem írsz semmit, hogyan reagáltak a panaszaidra.

Meg mintha az is kimaradt volna, mennyire engedheted meg a felmondást.

júl. 16. 11:49
 2/10 A kérdező kommentje:

A munkakörömre alig találtak eddig alkalmasat. Igazábol kényszerből tartanak csak mert kell a munkám es nem esne nekik jól ha felmondok.

Pályázok más helyekre, lassan interjúk is lesznek. De hol lehet ezt megcsinálni hogy a gyerekkel is tudok dolgozni, fizetési előleg is van, le tidok csúsztatni is órákat, miközben napi 9 fixes?

Ezt is alig találtam meg mert korábban is nem egy cég azzal kezdte hogy este 5 ig munkaidő van meg stb. És igy is hogy 16 ig dolgozom csak az én gyerekem van már ügyeletben is állandoan hogy majdnem 5 re érek érte.

júl. 16. 11:54
 3/10 A kérdező kommentje:

A panaszom őket nem érdekli. Akármi bajom van nekem esnek. És mégjobban terrorizálnak.

A vezetés inkompetens vezetésre. Dicsérni nem tudnak mikor rengeteget dolgozom helyettük is mert mindent nekem passzolnak le, de belémrúgni annál jobban.

júl. 16. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Ez pont olyan, mint egy bantalmazo kapcsolat. Ott se csak a veres megy, kulonben senki nem maradna benne. A masik meg, hogy gyerekkel nem fogsz ugralni, az o szempontjabol jo ez a ceg, mashova nem fogod tudni bevinni magaddal (en ilyet meg nem is hallottam) stb. Tipikus mokuskerek, csapda, amibe a gyerekkel tetted bele magad. Ezert kell a hatalomnak, h mindenki szuljon, onnantol engedelmes kis bologatojanos lesz beloluk.
júl. 16. 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
De továbbra sem értem: ha ragaszkodnak hozzád, akkor ez ellentmond annak, amit a kollégákról írsz.
júl. 16. 12:00
 6/10 A kérdező kommentje:
A nagy semmire meg persze nem mondok fel. Csak ha van másik. És azt nem tudom nem e jobban ellehetetlenítene engem egy másik hely. Ahol meg lehet nincs olyan hogy hamarabb el lehet menni máskor ledolgozni, vagy fiz.előleg, vagy bevihetem a gyereket. Azt se tudom lenne e külön irodám ahogy eddig is mákom volt azzal hogy pont volt nekem külön irodahelység.
júl. 16. 12:00
 7/10 A kérdező kommentje:

5 nem kollegakrol irtam hanem vezetőkröl.

Mikor ugy beszelnek velem mint egy kutyával és több esetben más kollegák elott. És ők maguk kezdik a gúnyolásom is. Mert volt olyan hogy kimentem es hallottam ahogy az igazgató helyettes engem kezd fikázni lehordani a kollegáknak. Még az egyik próbált védeni is. Nem is értették.

júl. 16. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod, h nagy esellyel nem. Luxus az elobb eljarkalas, mrg bizonyos szint alatt a sajat iroda is.

júl. 16. 12:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem luxus. Az ez elotti munkahelyem is igy volt.

Dr még 20 évesen is ugy dolgoztam.

Valahogy ilyenek a véletlenek js vagy nem tudom.

Meg nem a kulon helységen izgulok leginkább.

Hanem hogy mennyire rugalmasak vagy kommunista sztahanov vaskalapos rugalmatlan lesz e a másik cég.

Egyik pl interjun elmondta "ide bejön 8 ra és du 17ig fel se áll", hát megköszöntem..

júl. 16. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja es ha ott is mobbing megy?

Na ezeken izgulok..

júl. 16. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!