Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm nem fizet ki rendese...

A főnököm nem fizet ki rendesen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

266.800,- van a szerződésembe, viszont csak 180.000,- kapok meg, 21 vagyok és ugye szja mentes. Értem én, hogy nettót kapok kb, de az adómat hogyan tudnám megkapni, ha felmondok?

Szóban 1.200,- órabér volt, ami meg is felel ennek, de a papíron több van. Utólag tudok mit tenni vagy hagyjam rá és vegyem 'tanulópénznek'?

2024. júl. 15. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Miért dolgoznál tovább olyan helyen, ahol árvernek?
2024. júl. 15. 14:37
 2/4 anonim válasza:
100%
Adóbevallásban vissza tudod igényelni, ha év közben nem az adókedvezmény figyelembe vételével számolta el a béred a munkáltató. Ettől a kedvezménytől nem esel el. Feltéve hogy bejelentett munkáról van szó. Ha nem így lenne, akkor érdemes másik munka után nézni.
2024. júl. 15. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére már van új munkahelyem ez mellett.
2024. júl. 16. 23:24
 4/4 gungasam ***** válasza:
Feljelented a munkaügyi hatóságoknál, nyugdíjintézetnél, adóhivatalnál, lesz elég intézni valója ettől...Annó én beszélgettem vele és "csak" megfenyegettem a feljelentéssel...és kifizetett, de az régen volt. Nem azt mondtam, hogy feljelentem, hanem , hogy megyek az adóhivatalba a szerződéssel...be van e fizetve?
2024. aug. 7. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!