Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szokás még az, hogy telefonon...

Szokás még az, hogy telefonon hívnak be interjúra? Számot kell cserélnem.

Figyelt kérdés

Be vannak adva pályázataim és feltöltött önéletrajzaimban is az a tel.számom van, amit le akarok cserélni zaklatás miatt.

Mindenhol önéletrajzot kell majd törölnöm is és feltenni újat.

Azok a válaszok, hogy nem önre esett a valasztásunk, mindig e mailben jönnek.

Ha valahova behívnának interjúra, manapság még hívásban szóban szokás?

#önéletrajz #telszámcsere
2024. júl. 15. 07:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelezd nekik vhogy, hogy számot cseréltél.
2024. júl. 15. 07:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szokás
2024. júl. 15. 07:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szinte mindig hívnak, hogyha jelölt vagy. (Azzal nyilván nem, hogy nem téged választottak.)
2024. júl. 15. 07:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vársz még 2 hetet és aztán cserelsz szszámot. Amugy meg nem veszed fel, ha nincs szamkijelzes. Nem is értem, manapság hogy tud bárki is zaklatni telefonon?
2024. júl. 15. 07:23
 5/13 A kérdező kommentje:

Egy rakat cég adatokat se ad ki hanem a karrier oldalukon vagy pl profession oldalon jelentkezem vagy Indeed meg ilyenek.

E mailben meg tiszta tré lenne az hogy leadtam egy öneletrajzot aztán utólag módosítgatok. Nem akarok olyan színben feltűnni hogy bocs ez se jo az se jó ez nem aktuális meg az nem

2024. júl. 15. 09:14
 6/13 A kérdező kommentje:

3 azt kérdeztem telefonon hivnak e be interjukra manapság, nem e inkább írásban!

4 mostanában azt csinalja hogy felmegy vmi netes sms küldő oldalra és olyan számokról erkezik nekem az üzenet amikröl pl google fiok megerősítő kodokat is kapok.

Pl 20-900-0760

Qvázó üzenetek meg ilyenek. A munkahelyemen is megjelent nem egyszer szoltam a portán is meg pl más pasikat (általam nem ismert ismerőseit)állitott rám mikor meglátta hogy társkerezem. Ugy tettek mintha ismerkednének egyikkel találkoztam is és azok is fizetett qvt akartak degradálnak, aztán megirta az ex ugyanilyen googles számrol hogy neki köszönhetem ezt is hogy rám állit ilyeneket.

Igy pl tarskerezni se merek.

Rendor szerint meg cseréljek számot.

2024. júl. 15. 09:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Ki nem kakkantja le az üzeneteket? Látod, hogy nem kód, nem olvasod el. Ennyi.
2024. júl. 15. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Engem mindig telefonon kerestek meg interjú lefixálás miatt mostanában is. Én várnék addig a számcserével, ha csak üzenetek, amíg aktuális az adott állásajánlat.
2024. júl. 15. 12:05
 9/13 A kérdező kommentje:

7 nemtom te boldogan mész éldegélsz e tovább ha rendszeresen qrváznanak meg hqsonlók. Ugy birom eueket a beszólásokat néha. Másokat lehet gunyolni ütni verni, mert te vagy a hülye hogy minek foglalkozol vele.

Amugy kesobbre tolom a cserét mert pont ma erre hívtak is, hogy kuldjem át másik cimre az önéletrajzom. Ezek szerint használnak még telefont ezekre:(

2024. júl. 15. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, kérdező, én boldogan élnék úgy is tovább, mert lexarnám hogy egy idióta milyen üzeneteket küldözget. Azért manapság az okostelefonok világában már megnyitas nélkül is látható az első pár szó, ergo akár azonnal is torolhetned, ha akarnád
2024. júl. 15. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!