Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kereskedelemben tényleg...

A kereskedelemben tényleg olyan rossz eladóként dolgozni?

Figyelt kérdés
Gondolom irodában ülni nem rossz ott sem, de gondolom nem minden üzlet ugyanolyan. Pl. egy Lidl-ben biztos több a munka, mint egy Rossmanban. Gondolom egy ruhaboltban, cipős boltban, drogériában kevésbé lehet rossz, mint egy élelmiszerboltban. De nyugodtan meg is cáfolhattok, ha nem jól gondolom, így kívülállóként. Rossman-ba, Dm-be alig van álláshirdetés meghirdetve, gondolom azért, mert jók lehetnek.

2024. júl. 10. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, általánosságban jók a meglátásaid. Élelmiszerláncokban általánosságban rosszabbak a feltételek, nehéz, esetleg koszos termékek, dobozok, hűtőpult/raktár, nagyobb a hajtás stb., drogéria és ruházati láncok kicsit kényelmesebbek, tisztábbak, bár pörgés és idióta vásárlók ott is vannak. Aztán minden iparágon belül van egy kb. hierarchia, egy budapesti Lidl-ben valószínűleg jobbak a feltételek mint egy kisvárosi Coopban, egy Van Graafban jobbak mint egy Sinsayban stb. Meg persze a pozíciótól is függ. De általánosságban fizikailag megterhelő, leülni nem nagyon lehet menet közben, ha hajtás van az a rossz, ha nincs vevő akkor vánszorog az idő, pakolni kell, nyilván nem mindegy hogy ásványvizet vagy ruhákat, és hát a vevők... Előnye az irodaival szemben, hogy hazamész és kész, leteszed a melót, otthonról nem tudsz árut pakolni stb. Meg én pl. szerettem, amikor nyugi volt és szépen lehetett rendezni a polcokat, pakolászni, de ilyen ritkán volt. Átmenetileg dolgoztam, 1,5 évet kereskedelemben Londonban egy jó nevű áruházban a játék és gyerekcipő osztályon, míg nem találtam eredeti szakmámban állás - hát jó lecke volt, pedig nem voltak illúzióim, mert anyukám és nagymamám is kereskedelemben dolgozott.
2024. júl. 18. 00:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Kőszönöm a választ!
2024. júl. 18. 11:51
 3/3 anonim válasza:
Eladóként válaszolva,igazából minden munka valakinek nehéz vagy könnyű. Igazából a rendszert fontos meg találni,
2024. júl. 22. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!