Mit mondjak a kolléganőmnek, aki nagyon erőlteti, hogy állandóan találkozgassunk és szervezzünk programokat?
"Az persze opció, hogy megmondom, nincs kedvem ilyen programokhoz. Sajnos 100%-ig biztos vagyok benne, hogy meg fog sértődni és elkezd a munkahelyen alám rakni."
Nem mindig kell kimondani a frankót ha látod az emberen hogy nem képes kezelni (kiborul, megsértődik, stb.)
Ilyenkor taktikát kell váltani és egyszerűen csak megindoklod hogy miért nem érsz rá (most ezért, most azért...), idővel megtanulja hogy olyan ember vagy akinél bármi "közbejöhet".
Nem szedem ki a pletykát belőle, sajnos ezeket kérdezés nélkül meséli a munkahelyen. Másokat is megörvendeztet ezekkel a szaftos részletekkel, szégyenérzet nélkül. Az meg alap, hogy összejárásnak hívom a próbálkozásait, mivel konkrétan előre lebeszélten szex célzattal találkozgat vadidegen pasikkal. Az már más tészta, hogy szerencsétlen azt hiszi, ettől majd belezúgnak. Ja és ha elhagyna a férjem? Az én magánéletem rendben van, nincs is szükségem arra, hogy kollégákra tapadjak rá és szingliként se volt rá igényem. Egy nő, ha boldogtalan típus, férjjel is az lesz, szóval nem tudom miért hiszik egyesek a kolléganőhöz hasonlóan, hogy a férjtalálás a nő életének a csúcsa. Ha elhagy a férjed, elárulom, akkor se kell főbe lőni magad. :)
A haveromat nem szerveztem be neki, eszemben sincs. Elmentünk koncertre, de nem azzal a célzattal, hogy összehozzam őket. :D Csak írtam, hogy hiába szingli, ő se volt hajlandó bottal se megpiszkálni, pedig a csaj próbálkozott nála.
Amúgy azóta megint előhozakodott azzal, hogy találkozgassunk. Mondtam neki, hogy szerintem nem nagyon érek rá mostanság plusz programokra és a tanulmányaimra hivatkoztam. Köszönöm a tippet. Épp belekezdtem egy több éves képzésbe a cég által, szóval hazudni se kellett.
"Nem szedem ki a pletykát belőle, sajnos ezeket kérdezés nélkül meséli a munkahelyen. Másokat is megörvendeztet ezekkel a szaftos részletekkel, szégyenérzet nélkül."
Tehát akkor önbizalomhiánytól is szenved, azért ecseteli ezeket a sztorikat hogy respektálják milyen "kelendő".
"A haveromat nem szerveztem be neki, eszemben sincs."
Valamikor tekintettel kell lenni ezekre az emberekre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!