Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak a kolléganőmnek,...

Mit mondjak a kolléganőmnek, aki nagyon erőlteti, hogy állandóan találkozgassunk és szervezzünk programokat?

Figyelt kérdés
Kolléganőmmel mások társaságában eljárunk néhány havonta bulizni. Őszintén szólva ittasan és másokkal körbevéve élvezem a társaságát, azonban józanul egyáltalán nem. Kolléganő egyedül van és magányos, gondolom ezért kezd kicsit rámakaszkodni. Kitalálta, hogy 1-2 hetente menjünk el és programozzunk. Voltam már vele egyszer-kétszer így programozni, de konkrétan alig tudtam elszabadulni 6 óra mászkálás után, hiába célozgattam, hogy még főznöm kellene a férjemnek stb. Nem nagyon hatotta meg, csak beszélt és beszélt és meg ide menjünk el meg amoda. Most meg előállt ezzel az állandó találkozgatással. Próbáltam érzékeltetni, hogy én nem vagyok ez a másokkal programozós típus, szeretek otthon ellenni és nekem bőven elég néha a bulizás. Nem nagyon fogta fel, csak erőlteti a dolgot. Milyen kifogást találhatnék ki, hogy ne sértődjön meg? Az igazságon nyilván kiakadna. :'D
júl. 8. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
4-es, mi az isten nyila az a "tapragvány"? Ez ilyen általad költött halandzsa, mi?
júl. 9. 16:28
 12/20 A kérdező kommentje:
10# Rosszindulatú pletyka? Ezeket ő maga mesélte nekem. :D Minden egyes hapsiról beszámol, akivel összejár kufircolni. Olyannal is, akinek van barátnője. Sajnos ennél többre nem futja neki sok-sok éve. Nem fényezem magam, mint írtam nem szeretnék segíteni neki, mivel reménytelen eset. Pont hogy a nem túl sértő lerázásához kértem segítséget.
júl. 9. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést, hogy matricának nevezed, meg hogy a próbálkozásait összejárásnak hívod, az biztos nem lesz túl sértő lerázás. Ja azt is mutasd meg neki hogy mert bejelölte a haverod akit beszerveztél neki, biztos össze akar jönni vele, nemcsak bejelölte mert ismeri. Az ilyen mocsok pletykafészek nők miatt nem lehet már hozzászólni senkihez.
júl. 10. 02:03
 14/20 anonim ***** válasza:
23%

"Az persze opció, hogy megmondom, nincs kedvem ilyen programokhoz. Sajnos 100%-ig biztos vagyok benne, hogy meg fog sértődni és elkezd a munkahelyen alám rakni."

Nem mindig kell kimondani a frankót ha látod az emberen hogy nem képes kezelni (kiborul, megsértődik, stb.)

Ilyenkor taktikát kell váltani és egyszerűen csak megindoklod hogy miért nem érsz rá (most ezért, most azért...), idővel megtanulja hogy olyan ember vagy akinél bármi "közbejöhet".

júl. 10. 07:08
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
11. Tapragvány: tapadvány-ragadvány (tap-rag)
júl. 10. 07:10
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Én pl elsőként nem hagynám hogy elmesélje a pasikat mivel pl a kérdező minden bizalmas infót felhasznál ellene, megmondanám hogy nem tudok titkot tartani, más az életem mint neki, majd ha otthagy a férjem lehet jobban bele tudnám képzelni magam de így nem megy. Nem az hogy azért a pletykát csak kiszedem belőle, de amúgy felőlem dögöljön meg.
júl. 10. 07:30
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem szedem ki a pletykát belőle, sajnos ezeket kérdezés nélkül meséli a munkahelyen. Másokat is megörvendeztet ezekkel a szaftos részletekkel, szégyenérzet nélkül. Az meg alap, hogy összejárásnak hívom a próbálkozásait, mivel konkrétan előre lebeszélten szex célzattal találkozgat vadidegen pasikkal. Az már más tészta, hogy szerencsétlen azt hiszi, ettől majd belezúgnak. Ja és ha elhagyna a férjem? Az én magánéletem rendben van, nincs is szükségem arra, hogy kollégákra tapadjak rá és szingliként se volt rá igényem. Egy nő, ha boldogtalan típus, férjjel is az lesz, szóval nem tudom miért hiszik egyesek a kolléganőhöz hasonlóan, hogy a férjtalálás a nő életének a csúcsa. Ha elhagy a férjed, elárulom, akkor se kell főbe lőni magad. :)

A haveromat nem szerveztem be neki, eszemben sincs. Elmentünk koncertre, de nem azzal a célzattal, hogy összehozzam őket. :D Csak írtam, hogy hiába szingli, ő se volt hajlandó bottal se megpiszkálni, pedig a csaj próbálkozott nála.

Amúgy azóta megint előhozakodott azzal, hogy találkozgassunk. Mondtam neki, hogy szerintem nem nagyon érek rá mostanság plusz programokra és a tanulmányaimra hivatkoztam. Köszönöm a tippet. Épp belekezdtem egy több éves képzésbe a cég által, szóval hazudni se kellett.

júl. 10. 10:16
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Mit kell ezen kínlódni ennyit? Ha zavar, rázd le és kész. Megsértődik, az ő baja, legalább leszakad rólad. Kezdem azt gondolni, hogy te ezt élvezed, hogy rád tapad, te meg szídhatod vad idegeneknek, milyen szar neked mert nem száll le rólad, de semmit sem teszel ellene.
júl. 10. 17:08
 19/20 anonim ***** válasza:
52%

"Nem szedem ki a pletykát belőle, sajnos ezeket kérdezés nélkül meséli a munkahelyen. Másokat is megörvendeztet ezekkel a szaftos részletekkel, szégyenérzet nélkül."

Tehát akkor önbizalomhiánytól is szenved, azért ecseteli ezeket a sztorikat hogy respektálják milyen "kelendő".

"A haveromat nem szerveztem be neki, eszemben sincs."

Valamikor tekintettel kell lenni ezekre az emberekre! :)

júl. 10. 17:25
 20/20 A kérdező kommentje:
18# Mint írtam, leráztam. Sikeres volt a hadművelet. :)
júl. 11. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!