Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha igazából elég szerencsétlen...

Ha igazából elég szerencsétlen vagyok az életben, akkor sose lesz munkám?

Figyelt kérdés
Régen szekáltak a suliban, és félek attól, hogy nem kerülök be egy munkahelyre sem, mert úgy se fognak semmire tartani már az állásinterjún sem. Volt már hogy állásinterjún koppantam, kiderült engem nem választottak ki. Így most jelenleg ott tartok, hogy félek állást keresni, mert félek attól, hogy mások is csak a semmit látják bennem.
júl. 4. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Hülyeség, nincs olyan hogy semmit nem érsz, attól hogy arra nem vettek fel még semmi nem dőlt össze, de nehogy már 1 csalódás miatt féljél állásinterjúra menni, lehet hogy csak az 5. lesz sikeres, de nem fogsz eljutni arra az 5.-re hogy nem vészeled túl az előtte lévő 4-gyet.

Ez csak a te felfogásodon múlik hogy lesz e munkád, ha akarod lesz csak menni kell érte, ha belesodrod magad ebbe az önsajnálatba hogy "de úgyse vesznek fel hát semmi nincs bennem..." akkor tényleg ez is fog történni.

júl. 4. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Még anyám szerint is ügyetlen, és szerencsétlen vagyok. Szerinte még egy bolti munkára se lennék alkalmas, mert ott pörögni kell, amit én meg nem tudok, és még bamba is vagyok.
júl. 4. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
2 lehetőséged van, vagy megembereled magad vagy belehajszolod magad ebbe a hülye felfogásba hogy semmire nem vagy képes
júl. 4. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Lesz munkad

Olyan munkad lesz amit senki nem akar megcsinalni

Érezheted magad rabszolgának

Az se jobb

júl. 5. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nekem lett, (többször is màr) akkor neked is lesz. Igen, ez szerencse kérdése is, de jelentkezni kell sok helyre és előbb vagy utóbb bejön valami
júl. 5. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!