Mit csináljak ha minden nap ezt kell hallgatnom?
A munkahelyen a többiektől minden nap azt hallgatom,hogy mikor lesz végre párom? Mikor lesz gyerekem? Muszáj szülnöm legalább 1 gyereket. Mindig elmondom,hogy én nem akarok se párt,se gyereket.
Egyszerűen nem értik meg.Már nem 1980ban élünk,hogy kötelező férjhez menni,gyereket szülni.
Egyre rosszabb ezt hallgatni meg,hogy kinevetnek engem.
A munkatársak mind idősebbek tőlem persze családdal,gyerekkel.
Mit mondjak nekik,hogy végre abbahagyják?
32/N
Hogy fogják be a szájukat és dolgozzanak, elvégre munkahelyen vannak mind.
Amúgy irigyek, azért b@szogatnak. Tudod, ha nekik szar, legyen neked is.
34/N, szintén gyermektelen
35 vagyok és szánom azokat az embereket akik gyereket vállalnak!
Akik szerint az az élet, hogy legyen gyereked és házasodj meg, azok kb olyan értelmi szinten vannak, mint amit reggel kiszartam!!
Nincs az az isten, hogy ezt az egyetlen nyomorult életem elpocsékoljam azért, hogy másoknak tetsző módon viselkedjek!!
Kérdésedre válaszolva; vagy kiállsz magadért, hogy koccoljanak le rólad és a saját nyomorult életükkel foglalkozzanak, vagy panaszt teszel a HR-en, hogy a munkatársaid a magánéleteddel foglalkoznak.
Ha egyik sem hoz javulást, akkor muszáj lesz lépned onnan.
DE! Fogadj el egy tanácsot.
A következő munkahelyeiden SOHA TÖBBÉ ne mondj el semmit magadról!
Dolgozni jársz, nem haverkodni!
Senki ne tudjon rólad semmi, hogy mit csinálsz vagy miről mit gondolsz a munkán kívül.
Én jó 10 éve ezt csinálom.
Minden munkát el lehet végezni anélkül is, hogy "haverkodni" kellene a kollégákkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!