Mi a helyzet a Morgan Stanley-nél?
#1 Azt hittem, mindenki számára egyértelmű, hogy nem az amerikai headquarter top secret aktáinak tartalmát várom.
#2 Sajnálom. Azóta hogy állsz az álláskereséssel?
"Azt hittem, mindenki számára egyértelmű, hogy nem az amerikai headquarter top secret aktáinak tartalmát várom."
. Ezek aztán nagyon komoly szavak. Mindegyik jelentését érted?
Az viszont eléggé egyértelmű, hogy nem dolgoztál még sok helyen.
A létszámstop egy eléggé komoly info, amiről az ott dolgozó is főleg pletykaszinten értesül. Ha kitudódik, akkor nem jelentkeznek emberek a meghirdetett pozíciókra, akikből pár hónappal később esetleg lehetne meríteni, másrészt a konkurencia aktívizálhatja magát, felszippantja a jelölteket, sőt, ha feszültség jeletkezik abból, hogy nagyobb terhelés éri a jelenleg cégnél dolgozókat a látszámstop miatt, akkor akár őket is megcélozhatják a fejvadászok.
Most már érted, mire utaltam?
Szia,
Gyakorlatilag több, mint 2 éve van hiring freeze és előre láthatólag a 2025-ös év is hasonló lesz.Ez nem azt jelenti, hogy 0 pozi van Budapestre meghirdetve de nagyon kevés. Ez változhat ha hoznak át újabb funkciókat még Magyarországra és erre azért van esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!