Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mások kibeszélése?minden...

Mások kibeszélése?minden munkahely ilyen? többi lent.

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozok egy dohányboltba,mindent próbálok a tőlem telhető legjobban csinálni de soha nem jó semmi.

Legutóbb egy vásárlónak panaszolt ki a boltvezeto munkatarsam,hogy hát én semmit nem csinálok,amikor mióta itt dolgozok egy percre nem ültem le,és a havi takarítás nagy részét is én csinalom.

A tízből én megcsinálok 5 öt,addig ők ketten összesen annyit,és olyan apró hibákért rám írnak messengeren,hogy egy 5 ft-st nem találtak reggel a kasszaban.

Nem lehetek nyáron rövidnadrágban és nem lehet kint a melltartó pantom,de a boltvezetonek az egész melle kint van.

Magával a munkával nincs Bajom,bár nagyon sok olyan ember jár be,akik a lelket kiölik belőlem.

Nem tudom mit kéne tenni.

A fizetés jó,bejelentett,korrekt,vannak bónusz pénzek,jó a borravaló Is,tehát arra nem panaszkodhatok

Viszont borzasztó stresszes,és nagyjabol másfél év volt,mire találtam ezt a munkahelyet.

Most vagyok 23 éves,a munkatársnőim pedig 40 és 50+-sok

De nem értem.

A belem kidolgozom, maximálista is vagyok,és soha nem jó semmi.

Kezdem azt érezni hagyni kell az egészet csinálom ahogy tudom.

Máshol is ilyen a légkör?

2024. júl. 1. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos a legtöbb munkahelyen ez megy, igen. Én már megjártam pár helyet, amiket pont az ilyen emberek miatt hagytam ott, de aztán rájöttem, hogy az ember csak magát szivatja, ha pár havonta/évente vált munkahelyet a sok k.csög miatt. Vagy megszokod, hogy az emberek mindenhol ugyanolyanok, vagy beleőrülsz, mást nem tehetsz. (Vagy fideszközeli vállalkozónak kell lenni, akkor kapod a sok milliót és lóf.szt sem kell csinálnod.) Ez Magyarország!
2024. júl. 1. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind ilyen, de a nálad öregebb nők mindig féltékenyek lesznek a fiatalságodra.
2024. júl. 1. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan emberek akiknek sehogy nem tudsz elég jóízűt szarni. Fogadd el.
2024. júl. 1. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Magyarok vagyunk: ezen sem akar senki sem változtatni.
2024. júl. 1. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!