Mások kibeszélése?minden munkahely ilyen? többi lent.
Fél éve dolgozok egy dohányboltba,mindent próbálok a tőlem telhető legjobban csinálni de soha nem jó semmi.
Legutóbb egy vásárlónak panaszolt ki a boltvezeto munkatarsam,hogy hát én semmit nem csinálok,amikor mióta itt dolgozok egy percre nem ültem le,és a havi takarítás nagy részét is én csinalom.
A tízből én megcsinálok 5 öt,addig ők ketten összesen annyit,és olyan apró hibákért rám írnak messengeren,hogy egy 5 ft-st nem találtak reggel a kasszaban.
Nem lehetek nyáron rövidnadrágban és nem lehet kint a melltartó pantom,de a boltvezetonek az egész melle kint van.
Magával a munkával nincs Bajom,bár nagyon sok olyan ember jár be,akik a lelket kiölik belőlem.
Nem tudom mit kéne tenni.
A fizetés jó,bejelentett,korrekt,vannak bónusz pénzek,jó a borravaló Is,tehát arra nem panaszkodhatok
Viszont borzasztó stresszes,és nagyjabol másfél év volt,mire találtam ezt a munkahelyet.
Most vagyok 23 éves,a munkatársnőim pedig 40 és 50+-sok
De nem értem.
A belem kidolgozom, maximálista is vagyok,és soha nem jó semmi.
Kezdem azt érezni hagyni kell az egészet csinálom ahogy tudom.
Máshol is ilyen a légkör?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!