Mit jelent manapság a munkaerőhiány?
Figyelt kérdés
Tudom a google a barátom, de nem az alapvető jelentésére vagyok kíváncsi, hanem hogy mai magyar viszonylatokban.2024. jún. 27. 12:32
11/13 anonim válasza:
Az 5-ös kommentben Te pont a kizsákmányolt kiégett munkaerőt írtad le. Akik azért nem jók mert "elfáradtak". Épp ezt írtam le: vannak a kizsákmányolt emberek, akik esetleg képzettek is, csak azért dolgozhatnak rosszul mert "elfáradtak", és vannak azok akik nem tanultak, vagy nem azt amire igény lenne egy gazdaságban, és azért nem jók semmire. A kettő teljesen más kategória.
A lényeg, hogy kis hazánkban is tombol a funkcionális analfabétizmus.
12/13 A kérdező kommentje:
Szép bepróbálkozás. Az első mondatot is olvasd el, ne csak kiragadott részekre válaszolj, mint valami rossz bulvár újságíró. ;)
2024. jún. 28. 11:24
13/13 A kérdező kommentje:
Na segítek egy kicsit (bár lehet feleslegesen, mert ahogy látom pont az a "bátor" megmondó ember fajta vagy, aki amint rájön hogy nincs igaza, lapít: úgy kezdődik az 5-ös hozzászólás, hogy "Nem vitatom el ezeket". Hogy még egy kicsit segítsek: Pont a lusta disznókról volt szó, és arra írtam. Na?
2024. jún. 28. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!