Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A brutális melegre való...

A brutális melegre való tekintettel miért kell nyáron is dolgozni?

Figyelt kérdés
Egyre rémesebbek a nyarak, sok helyen még mindig nincs klíma, vagy ha van, akkor nem működik. Az emberek egészsége miatt vagy be kéne vezetni nyári szünetet, vagy délutáni esti műszakra átállni a meleg miatt.
jún. 24. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem a kérdező a sziesztára gondolt.....

Gondolom úgy értette hogy nálunk is azt kellene bevezetni, mert egyre melegebbek a nyarak (klímaváltozás).

"A szieszta bizonyos országokban délutáni pihenőidő, amely alatt a munkavégzés szünetel, s általában az üzletek is zárva tartanak. Spanyolországon kívül Latin-Amerikában, Görögországban, Olaszországban, illetve számos ázsiai országban jellemző.(Wikipédia)"

jún. 24. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda buli lenne, ha mindenki elmenne nyári szünetre... Nem tudnál vásárolni még kaját se, mert nem lenne nyitva bolt, nem tudnál elutazni nyaralni, mert nem lenne se benzinkút, se tömegközlekedés, ja, és mellesleg, szálláshely se lenne nyitva, ahol megszállhatsz. Már csak azt nem tudom, hogy oldanád meg, hogy a "nyári szünet" alatt ne legyen sehol tűz, baleset, ne legyen beteg senki, sőt, még a bűnözők is menjenek nyári szünetre?

Arról már nem is beszélek, hogy tönkremenne MINDEN a földeken (a termő növényeket nem szokta érdekelni a nyári szünet), szóval télen testületileg kb. éhen halnánk.

jún. 24. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem emlékszel? Meg lett szavazva folyamatosan 2010 óta

Viktor Viktorovics Vikátorovics Viktorta de Traktorta

al-ellentenger-altábornagy-(k)admirális urunk, aki kimondta, hogy munkaalapú társadalom van.

Ezt akartuk...

jún. 24. 18:36
 14/14 Szolovjov ***** válasza:
77%
De hol van brutális meleg? Én nem tapasztaltam ilyet. Ugyanolyanok a nyarak, mint 30 évvel ezelőtt. Vannak országok ahol 50 fokok is vannak, klímával tudnak visszahűteni 35 fokra. Na az már meleg.
jún. 25. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!