Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen gyorsétteremben dolgozn...

Milyen gyorsétteremben dolgozni mint a Meki, KFC, vagy Burger King?

Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel szeretnétek privátban beszélgetni, ÍRJATOK RÁ PRIVÁTBAN.

Kérdező, függ a személyiségedtől. “Portás típus” vagy, szereted a nyugis melót és bénít a stressz, vagy pörgős vagy és inkább az őrjít meg ha nincs dolgod, imádsz talpon lenni?

Függ a helytől is. Bp belvárosában éjjel-nappal nincs megállás.

Milyenek a kollégák? Ez a nagy fluktuáció miatt eléggé lutri. Olyan emberekkel akikkel elvagy simán elrohan egy nap, de ha gyomorgörccsel jársz be már a reggeli készülődés is egy örökkévalóságnak tűnik.

Műszakvezető milyen? Ha kisebbségi komplexusos hajcsár, aláz, nem korrekt a beosztásokkal, nincs normális betanítás, akkor kaputt. Ha korrekt, akkor minden okés.

Minden étterem más. Próbáld ki és hamar rájösz hogy NEKED jó-e. Annyi meg annyi ellenkező vélemény van, én is ismerek olyat aki imádja, meg olyat is aki már első műszakból felállt.

2024. jún. 23. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Én szerettem. Az emberiségben csalódni fogsz, de ezt bárki elmondhatja szerintem magáról, aki emberekkel foglalkozik. Vannak haverjaim, akiket ott ismertem meg, és a mai napig tartjuk a kapcsolatot, benn általában jó volt a hangulat, jól elökörködtünk, zárás után ment a spontán céges buli. A feladatok közül volt, amit szerettem, volt, amit nem, kasszán pl. utáltam lenni a sok ostoba tahó miatt, konyhán viszont igen, és azt se bántam, ha műszak végére tetőtől talpig vizes, zsíros meg lisztes voltam. Meg személyiségfüggő is, én nem tudok egy helyben ülni, és vannak ilyen perverzióim, hogy szeretek takarítani meg mosogatni, időnként, ha laposabb, semmittevősebb műszakba kerültem, akkor kinéztem magamnak valamit, hogy én azt fogom kitakarítani, pl. a páraelszívók rácsairól levakartam a fél éves dzsuvát, és nagyon büszke voltam rá. Senkinek nem tűnt fel (hiszen az se tűnt fel nekik, hogy retkes), de nekem olyan jó volt minden nap ránézni, hogy milyen szép tiszta lett.

Ennek ellenére, hogy én szerettem, nálunk is volt olyan, aki jött első napján dolgozni, elment kajaszünetre, aztán azóta nem láttuk.

2024. jún. 24. 23:45
 13/15 anonim ***** válasza:
4%
12# Persze, nyilván... Loolll Aha. Jaa... Biztos olyan álommeló a redvás Meki, ahogy te felvázolod. Xdxd Mese-mese mátka. Legalább kapsz pénzt tőlük, hogy promotálod őket?
2024. jún. 24. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

13, idézd már a részt, ahol írom, hogy a mekiről beszélek, mielőtt invalidálod a SZEMÉLYES TAPASZTALATOM, te zseni. A három nagy gyorskajáldáról szólt a kérdés.

Egyébként nem álommeló, én is mentem onnan, mikor megszereztem a diplomám és el tudtam helyezkedni a szakmámban. De igen, bármilyen hihetetlen is neked, én jó szívvel gondolok vissza azokra az időkre, alapvetően szerettem ott dolgozni.

2024. jún. 25. 00:47
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
14# Szerintem nincs olyan nagy különbség köztük munka szempontjából.. Csak a nevük más. De nincsen tapasztalatom, nem dolgoztam még egyikben sem. Lehet jobb is. Ótvar munkahelyek lehetnek.
2024. jún. 25. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!