Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen gyorsétteremben dolgozn...

Milyen gyorsétteremben dolgozni mint a Meki, KFC, vagy Burger King?

Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Az biztos, hogy jó stresszbírás kell hozzá. Lánybarátom elment dolgozni egy Burgerbe, két hét után otthagyta, mert nem bírta tovább. Ugy érezte, hogy túl sokat várnak el tőle, a sütéstől kezdve a takarításig. Ráadásul heti hat napba osztogatták be, mondván, bele kell tanulnia a dolgokba.
2024. jún. 23. 18:51
 2/15 anonim válasza:
94%

Műszakvezetőn múlik sok minden, pl mikor enged haza, hogyan oszt be, figyeli e a szünetedet.

A vásárlók nagyon bunkók tudnak lenni.

Ha kell a pénz, akkor 2-3 hónapot ki lehet bírni, de alaposan gondold meg.

2024. jún. 23. 19:02
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
Kérdezd meg a válogatottunk legértékesebb játékosát... Ő kapásból olyan népszerű lett, mint ügyfél, hogy saját kajája lett...
2024. jún. 23. 19:35
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Küldtem üzit. Privátban részletesen kifejtettem. Illetve ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel.

2024. jún. 23. 19:48
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
4: De miért privátban? Inkább ide kellene leírni. Másnak is hasznos infó lehet.
2024. jún. 23. 19:51
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Mert még ott dolgozok és nyíltan nem akarom ócsárolni a munkahelyemet, pláne ha netán valamiből felismerne az egyik kolléga. Máskülönben nagyon szívesen kitenném ide, először úgy is szándékoztam, aztán a vészjlező megkondult a fejemben, hogy mégsem.
2024. jún. 23. 19:55
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
6# Nekem is írj privit légyszi.
2024. jún. 23. 20:00
 8/15 anonim ***** válasza:
22%

6: De most mégis mennyi esélye van annak, hogy a munkahelyedről valaki idetéved, és olvassa a kommentedet? A GYK ennyire felkapott oldal lenne?🤔 Nekem 30 ismerősömből kb. 2 jár néha ide az oldalra.

Ha meg úgyis ott akarod hagyni, mit számít? Bizonyítani amúgy sem tudnák, hogy tényleg a te kommented.

2024. jún. 23. 20:00
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Még hónapokig ott kell szopnom. Sőt, mit hónapokig, sajnos vagy még egy évig! Szóval csak privátban küldöm, akit érdekel. Ha majd nem dolgozok ott, nyugodt szívvel hordom el a helyet a legnagyobb őszinteséggel.

7-es hsz: Jó, írok.

2024. jún. 23. 20:06
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Privátban leírhatod, éppenséggel érdekel.
2024. jún. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!