Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki megüti a munkatársát...

Ha valaki megüti a munkatársát a munkahelyen, de a munkatársa provokálta ki, akkor kirúgják azt aki ütött?

Figyelt kérdés
jún. 16. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen. Olyan nincs, hogy kiprovokálta, max. ha a másik ütött előbb. Értelmes ember akármilyen suttyó viselkedésre sem üt (nem, a k...aanyázásra sem).
jún. 17. 08:51
 12/18 anonim ***** válasza:
11: Gondolom, nem igazán van tapasztalatod a dologban. Nevezetesen abban, amikor szándékosan jatszanak az idegeiddel.
jún. 17. 09:00
 13/18 anonim ***** válasza:
12: de van, sok is. Mégsem erőszakkal meg pofonnal válaszolok (max. annak, aki megütött, de az meg jogos önvédelem). Ne magyarázzuk már a bizonyítványunkat, hogy miért jogos pofozkodni.
jún. 17. 09:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy kiprovokalja
jún. 17. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:

13: De van, hogy az embernek úgy elborul az agya, olyan mértékben elszakad a cérna, hogy nem gondolkodik.

De te akkor hogy reagálsz, ha például egy munkatársad lek*rvaanyáz?

jún. 17. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
15: meg kell tanulni az ilyenekre nem reagálni. Nem, a k...aanyázásra sem tettlegesség a normális válasz. Ha vki ennyire idegbeteg, az menjen pszichológushoz vagy dühkezelési tanfolyamra. Nincs olyan, hogy "van, hogy az emberben annyira elpattan vmi, hogy üt"... olyan van, hogy egyes agresszív, labilis, idegbeteg emberekben történik ilyen. Engem is k...aanyáztak már... ezek csak szavak, olyan emberektől, akik nem tudnak érvelni és suttyók. Megtanultam ezt kezelni. Max. visszaszólok vmit, de ennyi.
jún. 17. 10:06
 17/18 anonim ***** válasza:

16: Ütni végül nem ütöttem, de néha elég közel álltam hozzá. Pont akkor jött egy létszámleépítés, amibe én is beleestem. De máskülönben szerintem előbb-utóbb megtörtént volna.

A tűrés nem megoldás, mert ilyenkor van, hogy direkt jobban csinálják.

jún. 17. 10:42
 18/18 anonim ***** válasza:
A tűrés és a Maunika show szerű pofozkodás között is van átmenet. A visszaszólás teljesen normális viselkedés ebben az esetben... jobb, ha nem ugyanolyan alpári, mint a másik, de ha olyan, még megérthető.
jún. 17. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!