Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy reménykedjek abban hogy...

Hogy reménykedjek abban hogy felvesznek valahova?

Figyelt kérdés

Beadok egy rakat helyre pályázatot, talán 2 visszajelzés van csak mint rendszerüzenet, hogy "olvasta a munkaadó".

Soha egy válasz, megkeresés, semmi, és azt sem tudom amugy meddig várjak ilyenkor?

Pl benyújtom a pályázatokat ha nincs válasz, mikor engedjem el hogy na ide se vettek fel? Meddig legyek abban a nyomasztó bizonytalanságban?

Pl egyik héten beadom 10 helyre. Akkor kb 1 honapig reménykedjek valamelyik behív e interjúra vagy elutasít végre? Vagy sok az 1 hónap a reménykedésre?

Ma pl szembejött 1-2 álmaim állása is. Holnap küldom a pályázatokat mert a motiv.levelen akarok alakítani. És amugy a jelenlegi helyemen akkora már a mobbing hogy majdnem bőgve járok be dolgozni, már nagyon ég a talaj.

De a folyamatos várakozás bizonytalanság hamis remények hát nem tudom mintha még rosszabb lenne. Hatalmas teher.

2024. jún. 15. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom van-e ilyen általánosan elfogadott várakozási idő, engem a legtöbb helyről ahol legalább meghallgatásra behívtak, 2-3 héten belül megkerestek. Voltak kivételek, volt ahonnan egy hónap után hívtak.. Ez is előfordul, de ritka. Ritkán tapasztaltam olyat, hogy felhívnak akkor is ha nem rád esett a választás. Én azt mondanám, hogy jelentkezz mindenhova ahová szeretnél, aztán ha 2-3 hétig nem kapsz semmi visszajelzést, akkor kezdd elengedni. Ha bejön azután is, akkor örülsz, ha nem, akkor pedig már elengedted, aztán majd jön másik.
2024. jún. 15. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig ahonnan nem jelentkeztek 1 héten belül, azok sosem jelentkeztek vagy 1 hónap után küldték az automatikus elutasító e-mailt.

Olyan is volt, hogy írtak, hogy keresni fognak jövő héten, azóta sem tudom, melyik jövő hét.

2024. jún. 15. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem jobb, ha 2-3 hetet adsz max. egy-egy helynek. Néha akad olyan, hogy 1 év múlva visszahívnak, de az elég ritka.
2024. jún. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!