Hogy reménykedjek abban hogy felvesznek valahova?
Beadok egy rakat helyre pályázatot, talán 2 visszajelzés van csak mint rendszerüzenet, hogy "olvasta a munkaadó".
Soha egy válasz, megkeresés, semmi, és azt sem tudom amugy meddig várjak ilyenkor?
Pl benyújtom a pályázatokat ha nincs válasz, mikor engedjem el hogy na ide se vettek fel? Meddig legyek abban a nyomasztó bizonytalanságban?
Pl egyik héten beadom 10 helyre. Akkor kb 1 honapig reménykedjek valamelyik behív e interjúra vagy elutasít végre? Vagy sok az 1 hónap a reménykedésre?
Ma pl szembejött 1-2 álmaim állása is. Holnap küldom a pályázatokat mert a motiv.levelen akarok alakítani. És amugy a jelenlegi helyemen akkora már a mobbing hogy majdnem bőgve járok be dolgozni, már nagyon ég a talaj.
De a folyamatos várakozás bizonytalanság hamis remények hát nem tudom mintha még rosszabb lenne. Hatalmas teher.
Nekem eddig ahonnan nem jelentkeztek 1 héten belül, azok sosem jelentkeztek vagy 1 hónap után küldték az automatikus elutasító e-mailt.
Olyan is volt, hogy írtak, hogy keresni fognak jövő héten, azóta sem tudom, melyik jövő hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!