Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Coop-ban milyen dolgozni,...

Coop-ban milyen dolgozni, mint eladó?

Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Fos... Mindent te csinálsz, csicskáztatnak, az egész boltot te viszed kis túlzással, van összvissz 4-5 dolgozó. Folyton rohanás van.. Kassza és a hentespult halál. Sok bunkó vásárló.
2024. jún. 13. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Kereskedelemben dolgozni majdnem mindehol szr. Vannak jobb munkahelyek és rosszabbak. Illetve kollegàktól is sok függ. Aztàn van aki jobban tűri, van aki kevésbé. Viszont javarészt a legtöbb helyen azonos problémàk és frusztràciók ütik fel a fejüket. Az egyest lepontozhatjàk, de aki bàrmilyen élelmiszerüzletben dolgozott életében, az tudja hogy igaza van.

Olyannyira hogy a régióspecifikus dolgokat leszàmítva (pl nàlunk ülhetnek a kasszàsok, amerikàban illetlenségnek szàmít mert a nagy szabadsàg orszàga ennyire szabad) a magyar tescoban elszenvedett tapasztalataim nem csak az egyes kommentelőnek, de ennek az amerikai sràcnak a tapasztalatait is osztjàk:

[link]

2024. jún. 13. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Halálunalmasan kibirhatatlan. Pakolod a lisztet a polcokra sorban, hátul zoldségeket hámozol vágsz, feltöltöd a hűtőt tejfollel, fehér köpenyt kell hordani, hát en nyári gyakszin voltam csak a tanfolyamhoz 3 hónapot, ha nincs az a kolleganőm akivel ellogtunk mindog kajálni meg milliot trükköztünk cinkoskodtunk, akkor meghaltam volna a coopnál.

Mashol is voltan elado pl aluljároban üzletvez es elado egyben, a napi 12 óra ott vmi kész buli volt ehhez képest. Vevőkkel spanoltam, már mielott megszolaltak tudtam már hogy mit akarnak venni, a szemkozti ill többi eladoval is lebandáztam, felvirágoztattam az uzletet az mellett 200 oldalas regényeket is kiolvastam, es letettem egy nyelvvizsgát is ugy hogy munkaidoben tanultam csak, ehhez képest a coopnál hát az pokol volt. Tenyleg a kollegámon mult az hogy mentálisan ép maradtam 3 honapig amig a coopnál voltam.

2024. jún. 13. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja de voltam a leonardonal is cipőüzlet. Ott fogyatekossá váltam. Màr azzal szórakoztam hogy próbababának álcázom magam kiálltam a kirakatba es ugy közlekedtem a mozgolepcsőn az 5 perces szünetekre mimt a robotok és üveges tekintettel.

Az mondjuk a coopnál is rosszabb volt olyan szinten ingerszegény hely egy cipőbolt.

2024. jún. 13. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb magánzàrka szint egy diliházban némely eladói munka.
2024. jún. 13. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De jó ilyeneket olvasni

Érettségivel csak ilyenre lesz lehetőségem erre Tessek

2024. jún. 13. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Xar, mint minden boltban eladónak lenni.
2024. jún. 14. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Szar, de a lidltől, spartól jobb
2024. jún. 22. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!