Éjszakai recepciósnak nőt is vesznek fel?
Nálunk pont ma egy biztonsági őr csaj a boltnál elküldött a francba egy zokniárus lejmolót, én azért ott álltam a háttérben, mert kis 60 kilós nő volt a bizt. őr, de akkor hangja volt, mint egy vonatnak.
Akit meg elküldött, egy reszelős hangú potrohos középkorú pali, és eléggé agresszív volt.
Ha látják rajtad, hogy nem vagy elveszve, felvesznek szerintem.
Ez így általánosságban hülyeség, egy rendes szállodában eleve többnyire zárható az ajtó, az ott lakó vendéget vagy beengeded vagy ha kicsit is modernebb hely, akkor bejön magától kártyával/chippel. A csőcselék viszont kint marad. Ha valami nagy hotellánc tagja, ott szinte biztosan nem is vagy egyedül, van másik recis és/vagy biztonsági őr is.
Az ilyen zs kategóriás hostelekben persze könnyen lehet, hogy nem így van, de oda eleve nem akarsz menni szerintem. Be se jelentenek rendesen és mindent is fogsz csinálni reci mellett a takarítástól a kajakészítésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!