Miért vagyok ennyire rossz a munkámban?
Ha már a felmondáson gondolkodsz, akkor nem.
Ha valamit szeretnél, mégsem megy, akkor pedig lehet segítséget kérni hozzá. Magyarázzák el jobban, pontosan határozd meg mi nem megy, van-e ötleted arra, hogy hogyan mehetne jobban.
Pont ezt akartam kérdezni, mint a hármas. Attól is függ milyen munkáról van szó. Ha a többiek szerint nagyjából egy hét alatt bele lehet tanulni, és neked most sem megy, akkor én elgondolkoznék a helyedben azon hogy nekem való munka - e ez. De egyébként igen, ha valami nem megy, akkor kérdezz, szedd össze pontokban hogy mit nem értesz és kérj segítséget, akár más embertől is mint aki betanitott.
Nálunk például egy hónap alatt lehetetlen beletanulni a dolgokba, mi minimum fél évet szoktunk mondani, mire valaki önállóan tud már nagyjából dolgozni. De ezt el is mondjuk mindenkinek, hogy lassabb folyamat lesz, így senki nem keseredik el az elején ha nem megy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!