Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vagyok ennyire rossz a...

Miért vagyok ennyire rossz a munkámban?

Figyelt kérdés
Kicsit több, mint egy hónapja kezdtem el dolgozni egy budapesti cégnél, de úgy érzem, hogy képtelen vagyok megtanulni, amit kellene. Állandóan hibákat vétek és problémákat okozok vele másoknak. Van értelme ott maradnom, ha ennyire nem megy? (Feltéve hogy nem válnak meg tőlem előbb.)

jún. 7. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Hány hónap a felmondási idő?
jún. 7. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a felmondáson gondolkodsz, akkor nem.

Ha valamit szeretnél, mégsem megy, akkor pedig lehet segítséget kérni hozzá. Magyarázzák el jobban, pontosan határozd meg mi nem megy, van-e ötleted arra, hogy hogyan mehetne jobban.

jún. 7. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mennyire összetett a feladat? Ha szimpla betanított munka, akkor probléma van az értelmi képességeiddel, ha valami bonyolultabb szaktudást igénylő, akkor meg az 1 hónap az kb semmi.
jún. 7. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Kapd már össze magad
jún. 7. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam kérdezni, mint a hármas. Attól is függ milyen munkáról van szó. Ha a többiek szerint nagyjából egy hét alatt bele lehet tanulni, és neked most sem megy, akkor én elgondolkoznék a helyedben azon hogy nekem való munka - e ez. De egyébként igen, ha valami nem megy, akkor kérdezz, szedd össze pontokban hogy mit nem értesz és kérj segítséget, akár más embertől is mint aki betanitott.

Nálunk például egy hónap alatt lehetetlen beletanulni a dolgokba, mi minimum fél évet szoktunk mondani, mire valaki önállóan tud már nagyjából dolgozni. De ezt el is mondjuk mindenkinek, hogy lassabb folyamat lesz, így senki nem keseredik el az elején ha nem megy valami.

jún. 8. 11:07
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Igénytelen vagy.
jún. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!