Ha olyan munkahelyen dolgozom ahol ápolatlan, igénytelen, rosszul öltözött emberek vannak, akkor jobb ha én sem járok be ápoltan jól öltözötten?
Milyen munka? Mi a jol oltozott?
Apolatlannak nem kell lenni azert, de nem mennek ingben mondjuk, ha a tobbin triko meg melegito van.
Én vegyülni szoktam igen mert kinéznek kiközösítenek.
En dolgoztam már kisebbséggel is, egy az egyben leutánoztam a lazaságukat beszédstílust az "egyszerűségüket", es igy bevettek a klánba és legalább megúsztam hogy engem akarjanak szétverni melo után.
Nehéz idők voltak de szóval szinesznőnek elmennék profin ezekszerint. Egy az egyben bevettek mindent..
Elnézést, de annyi pongyola kérdés van mostanában...
Milyen munkáról van szó? Mi számít jól öltözöttnek? De még ezen ismeretek hiányában is azt mondom, hogy ne ereszkedj le az ő szintjükre, ne akarj olyan lenni, mint ők. Azért meg pláne ne, hogy így ne lógj ki közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!