Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha olyan munkahelyen dolgozom...

Ha olyan munkahelyen dolgozom ahol ápolatlan, igénytelen, rosszul öltözött emberek vannak, akkor jobb ha én sem járok be ápoltan jól öltözötten?

Figyelt kérdés
Segédmunkás állás. Úgy érzem ha ápoltan, jól öltözötten .megyek be akkor az nem fog nekik tetszeni.
2024. jún. 3. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Milyen munka? Mi a jol oltozott?

Apolatlannak nem kell lenni azert, de nem mennek ingben mondjuk, ha a tobbin triko meg melegito van.

2024. jún. 3. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk mindenki átöltözik a melóban “játszósruhába”, én meg normális utcai ruhákban vagyok, amiben bárhol megjelenhetnék, mert utálok öltözködni, senki le se szarja. Jó, nyilván nálunk a többiek is normálisan öltöznek civilben.
2024. jún. 3. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván ha öltönyben és nyakkendőben mégy oda,akkor lehet,hogy kinevetnek.
2024. jún. 3. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Én vegyülni szoktam igen mert kinéznek kiközösítenek.

En dolgoztam már kisebbséggel is, egy az egyben leutánoztam a lazaságukat beszédstílust az "egyszerűségüket", es igy bevettek a klánba és legalább megúsztam hogy engem akarjanak szétverni melo után.

Nehéz idők voltak de szóval szinesznőnek elmennék profin ezekszerint. Egy az egyben bevettek mindent..

2024. jún. 3. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Ha ennyire tartod magad semmire, hogy másokhoz alkalmazkodsz, akkor ne fáradj.
2024. jún. 3. 19:31
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
91%
Ne süllyedj a szintjükre.
2024. jún. 3. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, de annyi pongyola kérdés van mostanában...

Milyen munkáról van szó? Mi számít jól öltözöttnek? De még ezen ismeretek hiányában is azt mondom, hogy ne ereszkedj le az ő szintjükre, ne akarj olyan lenni, mint ők. Azért meg pláne ne, hogy így ne lógj ki közülük.

2024. jún. 4. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!