Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak szerintem kulonosen...

Csak szerintem kulonosen nehez manapsag jol fizeto allast talalni?

Figyelt kérdés
Muszaki teruleten dolgozom, de szeretnek valtani, azonban keves a tenyleg erdekesnek tuno es jol fizeto allas a kornyeken. Par helyre behivtak, velemenyem szerint jol is ment, ket nyelven beszelek kozepszinten, de valamiert mindig kapom a visszautasito automata emaileket :D Pesten milyen a helyzet mernoki teruleten? Gondolom ott is viszonylag sok palyazo jut egy allasra mivel sokan fenn akarnak maradni. Fizetesek milyenek? Igaz, hogy "csak" annyival adnak altalaban tobbet amibol egy alberletet ki tudsz fizetni? Ismerosi korben azt hallom ott se szorjak ket kezzel a jo fizeteseket.

2024. máj. 30. 07:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
Pont Ti sírtok mindig, hogy "hogy jön ki az 500 nettós átlagfizetés, mikor mindenki akit ismerek 250-et keres!?!?". Hát így, hogy akiket meg nem ismersz, azok közül meg sokan 1 millió 250-et. Ha hihetetlen neked, ha nem.
2024. jún. 1. 20:22
 22/28 anonim ***** válasza:
Sosem sírtam se nem írtam semmi hasonlót. Ez a vergődés nem tesz jót az álláspontodnak...
2024. jún. 1. 20:24
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
Milyen vergődés? Hogy számodra hihetetlen, hogy nem mindenki keres szarul, csak mert Te még nem láttál ilyet...? Szerinted kik vesznek új autókat? Szerinted kik vesznek Budapesten lakást, házat? Szerinted kik járnak drága éttermekbe? Ez mind nem létezik szerinted? Mindenki busszal jár, albérletben lakik és McDonaldsban eszik szerinted? Ne legyél már ekkora bohóc.
2024. jún. 1. 20:33
 24/28 anonim ***** válasza:

"Szerinted kik vesznek új autókat? Szerinted kik vesznek Budapesten lakást, házat? Szerinted kik járnak drága éttermekbe?"

Minden bizonnyal nem azok, akik gyakorikérdéseken próbálják virtuális fszméregetés szintjén bizonygatni random idegeneknek, hogy ők hú de milyen jól keresnek :)

2024. jún. 1. 20:39
 25/28 anonim ***** válasza:
Miért ne írkálhatnának a vezérigazgatók a gyakorira? Végül is nekik amúgy is több szabadidejük van, mint akik folyamatos műszakban és túlórában húzzák az igát, hogy legyen mit igazgatni.
2024. jún. 1. 20:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Én nem azt bizonygatom, hogy én hogyan keresek, hanen hogy sokan hogyan keresnek. Ha eddig sem sikerül eljutnod, akkor miről beszélgetünk, egyszerű barátom...?
2024. jún. 1. 20:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk én pont hülyeségből írtam a milliós fizetést, arra reflektálva, h gyakorira csak milliomosok járnak sírni, h milyen drága a kenyér és monnyon le!
2024. jún. 1. 20:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt nagyon sokszor látom, hogy az alsóbb társadalmi rétegekben tengődők már beletörődtek abba, amennyit keresnek. Úgy állnak hozzá, hogy Magyarországon ennyit lehet keresni és nem többet, ez a rendszer hibája és kész. Eszükbe sem jut, hogy egyénileg, magukat képezve kereshetnének sokkal többet is. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, mert nyilván látják ők is, hogy vannak, akik jobban élnek. Azt gondolják, hogy a jó életbe születni kell, mint a jobbágy-nemesi korban és nincs kiút? Elég szomorú, ha így van.
2024. jún. 1. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!