Csak szerintem kulonosen nehez manapsag jol fizeto allast talalni?
Figyelt kérdés
Muszaki teruleten dolgozom, de szeretnek valtani, azonban keves a tenyleg erdekesnek tuno es jol fizeto allas a kornyeken. Par helyre behivtak, velemenyem szerint jol is ment, ket nyelven beszelek kozepszinten, de valamiert mindig kapom a visszautasito automata emaileket :D Pesten milyen a helyzet mernoki teruleten? Gondolom ott is viszonylag sok palyazo jut egy allasra mivel sokan fenn akarnak maradni. Fizetesek milyenek? Igaz, hogy "csak" annyival adnak altalaban tobbet amibol egy alberletet ki tudsz fizetni? Ismerosi korben azt hallom ott se szorjak ket kezzel a jo fizeteseket.2024. máj. 30. 07:04
2/28 anonim válasza:
Ha munkanélküliként olyat keresel ahol két kézzel szórják a pénzt, az nem lesz könnyű. Képzeld, akkor én is oda jelentkeznék és már csak 50% az esélye mindkettőnknek.
3/28 Kólauborkával válasza:
Nyugi, mindenhol sajnálják a pénzt, kevés helyen becsülik meg az alkalmazottat.
4/28 anonim válasza:
Nem csak szerinted, de attól még nem lesz igaz.
6/28 anonim válasza:
Nem tudom mérnökként neked mit jelent a jól fizető állás. Nekem 5 közelebbi ismerősöm van, aki mérnök, ők 400 ezer és 800 ezer ft között keresnek nettó. Egyik sem Budapesten dolgozik, lehet ott a milliós fizetések is repkednek, nem tudom.
7/28 A kérdező kommentje:
#2: Nem vagyok munkanelkuli, valtani szeretnek
2024. máj. 30. 10:15
8/28 anonim válasza:
Bocs, látom. Ennek ellenére a lényeg ugyanaz.
9/28 anonim válasza:
"Csak szerintem kulonosen nehez manapsag jol fizeto allast talalni?"
Ennek megválaszolásához először is tudni kellene, mi számít jó fizetésnek.
Másrészt, cég és helyfüggő it. Lehet, hogy valahol egy technikust is megbecsülnek annyira (anyagilag is), mint máshol egy mérnököt.
10/28 anonim válasza:
Szerintem is nehéz.
Minden ötödik interjún ajánlanak elfogadható fizetést.
Többi 1,5 milla alattival próbálkozik de már olyan is volt ahol csak 1 millát akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!