Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Facebook miatt megbélyegeztek...

Facebook miatt megbélyegeztek titeket?

Figyelt kérdés
Töröltem magam néhány napja, mert elegem volt a klikkesedésből és a 2006 előtti szabadabb életemre vágytam, amikor más hülyeségevel nem kellett ennyit foglalkoznom. Erre jön a főnök, hogy pszichológiai eset vagyok! Majdnem még a fegyveremet is elvette műszak közepén. Ez kb két hete volt, azóta full gyagyásnak néznek. A Facebook törlés után többször megaláztak, degradáltak. Gyagyásnak van nézve az ember, ha nem csinálja az ő hülyeségüket.
2024. máj. 29. 08:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az egyik még odaáll elém, hogy "baszod te másik világban élsz". Akkorát néztem. Ha már nincs Facebook-om, akkor már pszichiátriára eset vagyok. Komolyan el szerettek volna küldeni kivizsgálásra.
2024. máj. 29. 08:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sose volt facebookom, igaz oreg is vagyok, nem 20on, 30on eves
2024. máj. 29. 08:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Meg is mondtam neki, ha el mer küldeni ez miatt, akkor abból rohadtul nagy botrány lesz. Értitek, fegyveres erő és ezen szuttyog, hogy miért töröltem magamat a virtuális világukból. Igen, másik világban élek, a valóságban és úgy láttam elhanyagoltam eddig az igazi kapcsolataimat.
2024. máj. 29. 09:03
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Azé vették el a fegyveredet nehogy fejbelodd magad
2024. máj. 29. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Nálam a pszichológiai alkalmatlanságodra utal az, h erről kérdést nyitottál, ergo egy ilyen bagatell dolgon rugózol.
2024. máj. 29. 09:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem vették el 4-es mert összeszólalkoztam velük. Jobban nem részletezem, de nagyon gusztustalan volt az egész. Ennél többet nem is írhatok. Szeményes dolog volt. Az eset óta érdekes nem akarták elvenni és pszichológiai vizsgálat se lesz, mert még tőlem is nagyon gusztustalan dolgot műveltem ott.
2024. máj. 29. 09:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az a baj a Facebook törléssel, hogy így nem látják, hogy mit csinálsz a szabadidődben. Nem vagy szem előtt. Nem vagy ellenőrizhető, kontrollálható. A fegyvereseknél nagyon odafigyelnek, hogy ki mit rak ki, mit posztol, hova kommentel stb.
2024. máj. 29. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mostma nem kommentel semmit sehova mer nincs facbookja 🤣
2024. máj. 29. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtt több helyről is lehetett hallani, hogy állásinterjúk előtt a munkáltatók végignézték, hogy a jelentkezők milyen aktívak a közösségi felületeken, miket posztolnak, mikre reagálnak, hogyan viselkednek ott, milyen az online magatartásuk és társai. És ezek alapján is döntöttek. Olyanra is volt példa, állítólag, hogy olyan dolgok miatt rúgtak ki valakit a biztosnak hitt pozícióból, amiket neten láttak az egyik ott dolgozóról.

Sőt. Pár hónapja volt itt is egy olyan kérdés, amiben a kérdező azt taglalta, hogy "egy munkatársa" (de kiderült, hogy róla szólt az egész) kipakolt valamit YouTube-ra, ahol valamilyen targoncás hibázik a cég területén, és látszik a cég logója, a videó felvevője meg röhög rajta, és nem segít neki. És emiatt akarták kicsapni. A végére nem emlékszem, de jó példa arra, hogy a cégek, munkáltatók nagyon odafigyelnek arra, hogy milyen embereket foglalkoztatnak, milyen emberek képviselik a cégüket. Azáltal, hogy van FB-d, látnak rólad mindent, látják az aktivitásod, és lehetőségük van téged valamelyest ellenőrizni. Most, hogy ez már nincs meg, ugye az ellenőrzés ugrott.

2024. máj. 29. 10:48
 10/12 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Igazából semmi közük, nincs olyan, hogy kötelező lenne a fb-on regisztráltnak lenni. Ha ezért kirúg, nyugodtan menj a munkaügyi bíróságra.
2024. máj. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!