Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vettek fel a munkahelyre...

Miért vettek fel a munkahelyre, ha rasszisták, és nem bírják a cigányokat?

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 06:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%

Kérdésed automatikusan generálja az ellenkérdést:

Miért jelentkezel bármilyen munkahelyre, ha valójában nem is akarsz dolgozni?

2024. máj. 28. 23:02
 22/23 anonim ***** válasza:
87%

Úgy fest, hogy ez a "rasszistázás" az örök aduász, - de nem meglepő módon azok az emberek dobják el elsőként ezt a lapot, akik maguk a legrasszistábbak!

Volt olyan, hogy egy ruházati boltban vásároltam és betért utánam egy pár perccel egy roma család. Ezzel nincs is gondom, de azzal már volt, hogy ártatlanul beszélgettem a vásárlással összefüggésben az eladóval, mire a családfő három perc alatt (!) megpróbálta levezetni ott mindenki előtt, hogy én rasszista vagyok! Annyit nem mondtam neki, hogy álljon odébb!

Na ennyit a "rasszizmusról"!

2024. máj. 28. 23:07
 23/23 Shaddark ***** válasza:
0%

A kommunikáció 20%a a mondott tartalom.

A többi a testbeszédből, mimikából, hangsúlyból, hanglejtésből... áll.

Lehet, hogy nem voltál valami jó véleménnyel egy márkáról és ezt értette félre. (Szájhúzgálás, ilyesmi) Lehet, hogy ha mi is kisebbségiek lennénk, a valós atrocitások után ugyanúgy érzékenyek lennénk és a falls riasztásra is ugranánk, ki tudja.

Persze az is lehet, hogy az asszony kétségbe vonta hogy kell neki 80 ezerért napszemcsi, és a dominanciáját mutatta be rajtad hogy ne legyen kétséges ki a főnök a családban :)

2024. máj. 28. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!