Erdészeti technikusi OKJ képzés megéri?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mióta az eszemet tudom, imádom a természetet, és amikor időm engedi mindig kijárok a közeli erdőbe egyszerűen imádom kint lenni.Teljes nyugalom és kikapcsolódás.Azonban sajnos csak most 19 évesen eszméltem rá arra, hogy itt szeretnék dolgozni.Már leérettségiztem, viszont mindenképpen szeretnék ebben a szakmában elhelyezkedni.Lezetik egyáltalán OKJ-s erdészeti technikusi képzés?És ér valamit?Mennyire nehéz ebben a szakmában elhelyezkedni?2024. máj. 27. 22:39
1/11 A kérdező kommentje:
*létezik
2024. máj. 27. 22:40
2/11 anonim válasza:
Nem. Volt régen Sopronban valahol erdészeti középsuli, nem tudom megvan-e még. De persze nulla az egész.
3/11 anonim válasza:
Az erdeszeti technikus a vadasz?
4/11 Noren1989 válasza:
#3, az az erdész.
A vadàsz meg vadàsz.
Nos, nekem édesapàm erdész végzettségű, szomszédunkban van az erdészeti gyakorlati képzőhelye. Ahogy làtom, évente kb 20fő végez.
5/11 anonim válasza:
Nagyon nehéz erdészethez bekerülni. Leginkább csak felsőfokú végzettséggel lehet, vagy ismerettség alapon. Persze egy végzettség soha nem árt, azt nem veszik el tőled. Szegeden is van ilyen iskola, ahol el tudod végezni
6/11 A kérdező kommentje:
De ha nem tudok vele elhelyezkedni, akkor hiába lesz ilyen végzettségem
2024. máj. 28. 14:48
7/11 anonim válasza:
Figyu! Ha nincs végzettséged, akkor 100 %, hogy nem tudsz erdészeti technikusként elhelyezkedni.
Ha megvan, akkor már nagyobb az esélyed. Nem tudhatod mit hoz az élet később. Lehet egy véletlen segít hozzá.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a véletlenekben, de több helyen olvastam/hallottam, hogy, nagyon nehéz ebben a szakmában elhelyezkedni protekció nélkül, így meg nem igazán van értelme bármennyire is szeretnék erdész lenni...
2024. máj. 28. 16:00
9/11 Noren1989 válasza:
Jól làtod. Arany középút ötleted nincs véletlen? Ami érdekel, meg is fizetik és emellé még keresettis?
10/11 A kérdező kommentje:
Villanyszerelő? Festő?
2024. máj. 28. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!