Ha valami nekem szimpatikus, kihívást jelentő munkáról van szó, kifejezetten örülnék, és be akarnám bizonyítani, hogy jobban tudom csinálni.
2024. máj. 22. 20:50
12/22 anonim válasza:
Mégis kinek kellene bizonyítani?
Ezzel maximum azt lehet, hogy balek vagy, és fát is lehet vágni a hátadon.
2024. máj. 22. 20:52
13/22 anonim válasza:
#12: magamnak, ki másnak?
Kihívásokt szeretni, építeni a karriered balekság? Akkor büszkén elfogadom.
2024. máj. 22. 20:56
14/22 anonim válasza:
Ahogy én is elfogadom, hogy nem értékeled magad. Dolgozol ingyen, hogy bizonyíts magadnak. Lelked rajta.
2024. máj. 22. 20:57
15/22 anonim válasza:
13# Ok de ez a szitu nem erről szól. Nem epítenél semmit max lefelé sajat magadat. Itt az a lényeg, hogy a főnököd két ember bére helyett csak egyet fizet ki te meg közben meggebedsz a semmiért. Az ilyenek vége szinte mindíg az, hogy a balek vegül felmond ha már nem bírja tovább és a tulaj felvesz utána megint két embert, lehet drágábban mint az etedeti két alkalmazottja.
2024. máj. 22. 21:01
16/22 anonim válasza:
#14: miért ne értékelném magam?
Ha nem értékelném magam, feladnám, mert egyből a kudarcot látnám az egésznem.
Meg mi az, hogy ingyen dolgozom? Egy munkahelyen nem szokás fizetést kapni?
Megkapom, amit eddig, ugyanúgy 8 órában (miért, Te többet dolgoznál?), és cserébe plusz tapasztalatra teszek szert, ha olyan a volt kolléga munkaköre.
Legalább egy kis logikát csempéssz a mondandódba, ha már személyeskedsz.
2024. máj. 22. 21:02
17/22 anonim válasza:
#15: én ezt nem olvastam ki ebből. Ezt a kérdést lehet így is olvasni, meg úgy is, ahogy én.
Nem egyszer tapasztaltam, hogy elment egy kolléga, és a legfontosabb feladatát átvette más, aztán jobban csinálta.
2024. máj. 22. 21:04
18/22 anonim válasza:
Én csak egyszerűen nem csinálnám meg a másik ember feladatát és kész. A saját feladatomat elvégzem. Az ember egyedül fizikailag csak egy ember munkájára képes. Ha szóváteszik, felmondok. És akkor el lehet gondolkodni a vezetőknek, hogy vagy két ember, vagy semennyi, melyik a jobb.
2024. máj. 22. 21:09
19/22 anonim válasza:
#18 azért tegyük hozzá, h a munkahelyek 90%-ában 1 ember max egy fél ember munkáját csinálja.
2024. máj. 22. 21:13
20/22 anonim válasza:
#19 szóval akkor szerinted helyénvaló, ha rátestálunk egy emberre még egy személyre való munkát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!