Miert van az hogy egyre szarabb minden?
Ne aggodj en 40 vagyok es ugyanugy a szopos helyeken vagyok amig fel nem mondok, aztan persze kerdodik minden elolrol
El vagyok atkozva mar azt gondolom
"Mintha valami lathatatlan ero iranyitana ezt az egeszet csak hogy nekem minel szarabb legyen"
Bocs, de amit leírtál, abban semmi rendkívüli nincs. Annyi történt, hogy a szarabb munkára alacsonyabb volt az elvárás, és kisebb a verseny, könnyebb volt bekerülni.
Ahova jeletkeztem tobbszor es nem vettek fel az 2 havonta hirdet hogy venne fel embert
De ha nekik jo 2 havonta uj embert betanitani akkor csak csinaljak
Lehet, hogy már "híred" van és ezért nem vesznek fel gyári munkára sem.
Te azt állítod, az előző munkahelyen a főnököd volt furcsa. Közben elképzelhető hogy veled volt a baj. Ezt így ismeretlenül nem lehet megítélni.
"az 2 muszak, a mostani meg 3, nincs mar kedvem ejszakara menni"
Értelek, - és meg is értelek. Mindenesetre továbbra is úgy gondolom, hogy valószínűleg sok más ember számára is vonzóbb az a munkakör és a két műszak, mint a szarabb munka 3 műszakban, és emiatt több jelentkezőből tudnak választani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!