Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert van az hogy egyre...

Miert van az hogy egyre szarabb minden?

Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 03:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ne aggodj en 40 vagyok es ugyanugy a szopos helyeken vagyok amig fel nem mondok, aztan persze kerdodik minden elolrol

El vagyok atkozva mar azt gondolom

2024. máj. 22. 08:27
 12/18 anonim ***** válasza:
10%

"Mintha valami lathatatlan ero iranyitana ezt az egeszet csak hogy nekem minel szarabb legyen"

Bocs, de amit leírtál, abban semmi rendkívüli nincs. Annyi történt, hogy a szarabb munkára alacsonyabb volt az elvárás, és kisebb a verseny, könnyebb volt bekerülni.

2024. máj. 22. 08:46
 13/18 A kérdező kommentje:

Ahova jeletkeztem tobbszor es nem vettek fel az 2 havonta hirdet hogy venne fel embert

De ha nekik jo 2 havonta uj embert betanitani akkor csak csinaljak

2024. máj. 22. 08:49
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Így van: csak csinálják, szerintem neked az nem kell. Nem tudom, miért állítottad be akkor remek munkahelynek.
2024. máj. 22. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy már "híred" van és ezért nem vesznek fel gyári munkára sem.

Te azt állítod, az előző munkahelyen a főnököd volt furcsa. Közben elképzelhető hogy veled volt a baj. Ezt így ismeretlenül nem lehet megítélni.

2024. máj. 22. 09:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja biztos az a baj hogy megcsinalok mindent szo nelkul, de nem szeretem ha kihasználnak
2024. máj. 22. 09:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Ja en azt nem mondtam hogy remek munkahely csak az a munka jobban erdekel, mint a mostani, meg az 2 muszak, a mostani meg 3, nincs mar kedvem ejszakara menni
2024. máj. 22. 10:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"az 2 muszak, a mostani meg 3, nincs mar kedvem ejszakara menni"

Értelek, - és meg is értelek. Mindenesetre továbbra is úgy gondolom, hogy valószínűleg sok más ember számára is vonzóbb az a munkakör és a két műszak, mint a szarabb munka 3 műszakban, és emiatt több jelentkezőből tudnak választani.

2024. máj. 22. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!