Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kirúgás nagyon rombolja az...

A kirúgás nagyon rombolja az egyén önbizalmát?

Figyelt kérdés
Az mégis csak egy olyan üzenet, hogy "nem kellesz". Persze lehet, hogy a cég van éppen rossz gazdasági állapotban és az a fő szempont, de ha kiesik a havi bevétel, az elég kellemetlen.

2024. máj. 21. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem úgy vettem észre. A legtöbb ember kikéri magának,ha kirúgják, és mindenki hibás csak ő nem
2024. máj. 21. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél igen, van akinél nem.
2024. máj. 21. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem neki, mert amúgy sem akartam.
2024. máj. 21. 12:26
 4/9 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nem, mert mehet a munkaügyi bíróságra és bizonyíthatja az igazát.
2024. máj. 21. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Önbizalmat nem rombolja, ahogy észrevettem a legtöbb ember kikéri magának hogy kirúgták, pedig jó okkal rúgták ki.
2024. máj. 21. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Körülményfüggő. Ha valakit úgy rúgnak ki, h ő a tőle telhető maximumot nyújtotta, de ez is kevés, az biztos tud rosszul esni.
2024. máj. 21. 13:22
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Személyfüggő.
2024. máj. 22. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Aki szentimentálisabb alkat azt óngyilkosságba is lehet vele hajszolni, de amúgy egg kirúgás az nem igazán nagy tragédia. Végül is van másik munkahely is és haladsz tovább.
2024. máj. 23. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

6#

Engem így rugtak ki, t{bb helyről is. De ezekről a helyekről folyamatosan repkednek ki az ajtón az emberek, mert senki sem felel meg a méltóságos vezetőségnek. Vagy épp magától mond fel az illető, mert már nem bírja erővel, idegekkel.

Nyilván egy két ilyen alkalom után az ember elkezd rajta gondolkozni hogy talán mégis csak ő a hülye, de érdekes módon a jelenlegi munkahelyemen dicsérnek, szeretnek, pedig ugyanolyan munkakör. Itt megfelel az, ami máshol nem?

Ha kiesik a bevétel, az valóban kellemetlen, de a pénz hiányát leszámítva sokkal jobban éreztem magam munka nélkül

Olyankor mindig visszatalálok kreatívabb, kisimultabb önmagamhoz. Nyugodtabb, vidámabb vagyok. Edzek, festek, olvasok, tanulok.

Ha van munkám, akkor egy fáradt, feszült, üldözött haszonállat szintjén létezem csak.

2024. jún. 15. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!