Mennyire “ciki” takarításból élni?
Figyelt kérdés
Egyéni vállalkozást kezdtem, de nem jött be, illetve a sok nehézség miatt én adnám fel. Egyedül férfiként nem gáz takarítani?2024. máj. 20. 17:30
11/12 anonim válasza:
Jah de annak a valakinek ez mindig szar lesz és kényszer
12/12 A kérdező kommentje:
Egyeltalán nem érzem szarnak, és kényszernek sem. Családi házakat irodákat takarítok, nem a pláza wc-t, vagy véres kórházi műtőket. Bár azzal sem lenne semmi gond, az is tisztességes munka.
A “ciki” leginkább az ilyen társadalmi beskatulyázásra irányult, hogy ez mennyire “téma” ma Magyarországon. Főleg ha ezt egy férfi csinálja.
Amiért ezt választottam (csak hogy értsétek), egy gimnáziumi érettségivel amit kaphatnék munkát (irodai adminisztrátor) nem keresnék annyit, mintha heti 5 családi házat és 2-3 kisebb irodát kitakarítok.
2024. máj. 21. 05:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!