Iroda takarítás rendes munkaidőben nem zavarja az ott dolgozókat?
Szerintem örüljenek, hogy nem nekik kell takarítaniuk maguk után.
Engem egyébként csak akkor zavart, ha úsztam a munkában, feszült voltam és pont akkor ért az én asztalomhoz. Ilyenkor mondtam neki, hogy majd megcsinálom később. Kölcsönös tisztelet a kulcs.
Engem zavart. Állandoan beszelgetni kell velük mert különben azt hiszik lenézed, mikozben a munkámra figyelnék, aztán pl csak körbetöröl, de nem nyúl be mélyen az asztal alá ablakpárkány is tiszta retek, en nem lattam még olyan takaritot se aki valoban takaritana is és ne csak tessék lássék módon.
A mostani munkahelyemen nem takarit a takarito ugyan mikor dolgozom, de feljárkál beszélgetni, én elnszkktam vonulni bújni, hogy hagyjon békén. Olyan témák, mint a kutyái vagy az időjárás, a többi kollega jobban bírja. Én nem. Engem zavar higy kizökkent a melóból is, meg bakker sokkal fontosabb pl leszerződnöm egy céggel mert határidőm van, mint az, hogy azt hallgassam mit főzött a takarító, de ezek nem is 5 perces beszélgetések, hanem vagy fél órákra feleszi a fene hozzánk.
És minden esetben persze hogy én vagyok a bunkó meg a sz.r., ezt is utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!