Nem tom ez a jó kategória-e a kérdésemnek, de olyan új munkám van, hogy 3 műszakban kell majd dolgozni: 06:00-14:00, 14:00-22:00, és 22:00-06:00. Első napomon rögtön este 10-kor kezdek! Hogy lehet ezt majd bírni?
Mármint a biológiai órám meg fog bolondulni, mindig máskor kell majd álmosnak lenni és aludni.
Szerintetek jobb ha ezt csak átmenetileg csinálom majd, és keressek tovább munkát? Nagyon álmos leszek az éjjeli műszakban, éjfelkor szoktam aludni menni.
#10, 11: Vagy ne beszéljetek hülyeséget, vagy ne legyetek balekok.
maxumim 6 munkanapot lehet egyhuzamban dolgozni, utána mindenképpen pihenőnapot kell biztosítani. Ahogy minden hétvége sem lehet foglalt. Legalább havi egyszer hétvégére kell essen a pihenőnap
Még nem láttam a beosztásomat, mert csak kedden kezdek ugye. De bizonyára lesz egy rendszer, hogy mikorra esik a 2 szabanap, szerintem nem egymás mellé fog, előző munkahelyemen se a hétvége volt a fixen szabad, hanem ott a vasárnap volt a fix meg még egy hétköznapi nap. De az raktáros munka volt. Itt is inkább ilyen lesz szerintem a beosztás, hogy kedd & szombat, vagy csütörtök & vasárnap. Sajnos éjjeli műszak vasárnapra is eshet.
Gyári munka, műanyagot és gyógyszer alapanyagot gyárt. Egyenpóló, biztonsági cipő.
Még fiatal koromban toltam ejszaki műszakban filmes statisztálást, de azóta nem dolgoztam éjjel... Borzalmas volt akkor is, szerintem most még rosszabb lesz. :P De nem baj, nem kell egy életen át ezt dolgoznom, most egy ideig igen, aztán váltok ahogy tudok, lehetőleg még idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!