Nem tom ez a jó kategória-e a kérdésemnek, de olyan új munkám van, hogy 3 műszakban kell majd dolgozni: 06:00-14:00, 14:00-22:00, és 22:00-06:00. Első napomon rögtön este 10-kor kezdek! Hogy lehet ezt majd bírni?
Mármint a biológiai órám meg fog bolondulni, mindig máskor kell majd álmosnak lenni és aludni.
Szerintetek jobb ha ezt csak átmenetileg csinálom majd, és keressek tovább munkát? Nagyon álmos leszek az éjjeli műszakban, éjfelkor szoktam aludni menni.
Az elején nehéz lesz, aztán majd megszokod ha rá leszel kényszerülve.
Van aki egy életet le tud húzni így, más meg pár hónap után kiég, nincs rá általános igazság, hogy ki mennyire bírja hosszútávon
Kedves első, lefog, megfog! Tanulj már meg helyesen írni, az Isten szerelmére!
meg fog bolondulni
le fog pusztulni
"Hogy lehet ezt majd bírni?2
Normális ember sehogy nem bírja.
Köszönöm a válaszokat!
Kedden kezdek amúgy, kedden este 10-kor.
Keresek tovább munkát, és ha egy mód van rá, meg idén váltok erről a 3 műszakos helyről. Biztos hogy ez nagyon egészsegtelen a szervezet számára, és előre sejtem, hogy nagyon rosszul bírom majd az éjjeli műszakot. Főleg, hogy én se koffeines kávét, se energiaitalt nem fogyasztok. Jó, koffeines kávét alkalomszerűen igen, havi-2 havi egyszer. De nem akarok ilyenekre rászokni. Koffeinmentes kávét szoktam inni napi 1-2X, ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!