Mi történhet ha nem megyek el az időszaki üzemorvosi vizsgálat időpontomra? (De bepótolnám máskor)
Kaptam levelet a HR-től hogy xy napon jelenjek meg üzemorvosi vizsgálaton. Nekem nem jó az időpont, ezt egyből jeleztem is válaszlevélben, leírtam hogy azutáni héten viszont bármikor jó.
Erre nem kaptam választ hétfő óta.
Ha simán csak nem jelenek meg az időponton abból lehet bajom? Jeleztem hamar hogy nem jó, és ajánlottam is alternatívát.
(A “nem alkalmas” időpontban is dolgozok, csak az otthoni munkavégzős nap nekem (hibrid munkarendben vagyok hivatalosan) és őszintén nem akarok 4 órát utazni hogy kitöltsek egy űrlapot (nálunk ennyi az “orvosi vizsgálat”) de amúgy volt már olyan hogy kérdés nélkül beírtak az orvoshoz időpontra olyan napra amikor szabadságon voltam, a HR idi0tákból áll sajnos és mindig nyögvenyelős az üzemorvos, olyan is volt hogy elfelejtettek szólni hogy van időpontom..)
Mi lehet jogilag a következménye ha kitartok amellett hogy nem x, hanem y időpontban mennék a dokihoz?
Írtam hogy hibrid. A héten nem vagyok bent. A kijelölt időpontom után fogok csak bemenni.
Céges telefonunk nincs.
A hr-nek van, de nekem nincs. Vagyis van az irodában asztali, de azt nem tudom hazahozni nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!