Nem félsz, hogy a te munkádat is átveheti az AI, amilyen rohamos tempóban fejlődik?
#10:
Nem, akkor a Mátrix valósággá válik, az emberre nem lesz szükség. xD
Én is grafikus vagyok, de nem félek ettől, ez egy szánkba adott maszlag.
Nem az ai a mumus, hanem a kapitalizmus.
Főleg 3d motion graphics-ban dolgozok, animációban használhatatlan jelenleg az ai, de még statikusban is művel olyanokat, hogy élesben az nagyon nem menne át.
Nem is tudná átvenni. Nem gépies a munkám, egy rakat adhoc is van benne percről percre is változhat akármi, és ki kell sakkozni logisztikázni szervezni sok dolgot.
Meg pl hogy győz meg manipulációkkal egy igazgatót mikor engedélyt akarok valamire és millio hasonlók?
Majd ő mosolyog neki?
Én lassan tényleg már a vezetőket is én irányítom és el tudom azt érni hogy olyan döntéseket hozzanak, amik nekem kellenek.
Vagy pl egy korábban az állami bürokrácia miatt "átvert" szolgáltatóval hogy szerződne le egy AI? Én le tudok vele szerződni, meg tudtam győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!