Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúghatnak ebben az esetben?

Kirúghatnak ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Jövő hétvégére céges csapatépítőt szerveznek munkaidőn kívülre, de korábban megszervezett programom van.
2024. máj. 15. 12:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem rúghat ki, és ha ilyen pszichopata, hogy azon megsértődött, hogy dolgod van, emiatt ideg bajos, akkor nem tudok mit mondani... Te egyébként adod alá a lovat, vagy rendes vagy vele? Mert van egy olyan érzésem, hogy neked is lehet egy stílusod, és ez csak hab volt a tortán. De ne legyen igazam.
2024. máj. 15. 14:28
 12/21 A kérdező kommentje:

"Mert van egy olyan érzésem, hogy neked is lehet egy stílusod, és ez csak hab volt a tortán."

Miből van ilyen érzésed?

2024. máj. 15. 14:35
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
#11 Hogy te mekkora egy áldozathibáztató pötzsch vagy. Munkáltató vagy, vagy mi? Megérdemelnél tutorialnak egy ilyen felettest, azt már abbahagynád az áldozathibáztatást.
2024. máj. 15. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
49%

Tiszta dedó... Egyrészt a céges rendezvényeket jó előre szokás bejelenteni, másrészt ha ez nem fizetett munkaidő (például mert továbbképzéssel, oktatással nem egybekötött), akkor jogilag szerintem nem lehet kötelező.

Az persze már más kérdés hogy egyéb mondvacsinált ürüggyel kirúghatnak ha nagyon az lenne a konkluzió a vezetőségnél hogy emiatt nem illesz a csapatba.

Én amúgy a karácsonyi bulikat bojkottálom félig-meddig, vagyis az ünnepi évzáró beszédre meg szoktam jelenni, megtapsolom a többiekkel a cég sikereit, aztán viszlát, a táncikálásból meg ivászatból már nem kérek.

2024. máj. 15. 15:04
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

"Az persze már más kérdés hogy egyéb mondvacsinált ürüggyel kirúghatnak ha nagyon az lenne a konkluzió a vezetőségnél hogy emiatt nem illesz a csapatba."

Nem azért, hanem mert megteheti és kilóméteres sorok állnak a céghez akik szívesen jönnek munkaidőn kívül is csapatépítőkre, ha végre dolgozhatnak.

2024. máj. 15. 16:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"(például mert továbbképzéssel, oktatással nem egybekötött)"

Ez is lehetne munkaidőn belüli, mert egy átlag magyar munkavállalónak kevés a bére, és az éli való ideje is, lehet nyugodtan békén hagyni a munkavállalót, a munkaidején kívül.

2024. máj. 15. 16:49
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
13, nem olvastad el amit írtam. Nem hibaztatom, a főnökre mondtam hogy pszicho. Kérdeztem csak, hogy ő rendes e vele, mert nem tudjuk a sztorit? És nem nem vagyok főnök, nincs pöcsöm, és tipikusan ki szoktam állni a gyengékért. És köszönöm a jó kívánságot, ennél sajnos rosszabb főnököm is volt, de köszi tényleg. Csak nem ismerem a sztori másik oldalát, egy kérdést tettem fel, egy feltételes mondattal, amit lehet nem kellett volna, sajnálom. Sajnos én sem vagyok látod mindig elég kimért, ahogyan te sem velem, de ilyen stílusban senkivel nem beszélek, ilyeneket senkinek nem kívánok.
2024. máj. 15. 16:59
 18/21 A kérdező kommentje:
De nem mondtad miből van ilyen érzésed hogy van egy stílusom, ami rátett egy lapáttal, hiszem semmi konkrétumot nem írtam.
2024. máj. 15. 17:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
#17! Akkor műszakvezető vagy csoportvezető vagy ilyesmi vagy, nem tudom. De ez az egyből támadás hogy biztos a kérdező is csinált valamit, ez akkora áldozathibáztatás, hogy az valami hihetetlen.
2024. máj. 15. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:
19,egyik se vagyok. Már bocsánatot kértem, de akkor megint bocsi. Ettől függetlenül nem hibaztatom, de már elmondtam egyszer. De ettől függetlenül én még kapom tovább a pöcs vagyokot, egyszer én is hibázgatok, de senki más nem vállal felelősséget semmiért,amit rám mond. Csak én egyedül a sajátomért. Plusz ti is ugyanúgy feltetelezgettek rólam dolgokat, amik nem igazak. Ennyire gonosz azért nem voltam és nem beszéltem senkivel így, hogy pöcs, de m1 nektek mindent lehet mert mondtam 1 kétes dolgot. Amiért már 2.ra kértem bocsánatot. És akkor már nektek jogotok van mindenhez...
2024. máj. 15. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!