Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak akik szeretik a munkáju...

Vannak akik szeretik a munkájukat?

Figyelt kérdés

Eddig soha egyik munkahelyemet se szerettem, de kitartottam ilyen v olyan oknál fogva.

Mostanit kifejezetten utálom , csak a fizu miatt maradok. De közben az egészségem és magánéletem rovására megy..

2024. máj. 14. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, én se szeretem.
2024. máj. 15. 07:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Magát a munkámat mindig is szerettem, de nem mindegyik munkahelyen volt jó közösség. Lassan 4 éve vagyok a mostani helyemen, és ez az első olyan, ahol annyira szeretek dolgozni, hogy sosem stresszelek, és úgy érzem, simán lehúznám itt nyugdíjig. 2008 óta dolgozom folyamatosan, de nem egy helyen.
2024. máj. 15. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, a munkahelyeimet sem szerettem (nem utáltam, de nem is szerettem). 20 éve szabadúszó vagyok, de magát a munkámat így sem szeretem, viszont már annyit képeztem magam, tanultam, eljutottam egy szintre, hogy már nem akarnám veszni hagyni.
2024. máj. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!