Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az munkahelyen hogy hajtsam...

Az munkahelyen hogy hajtsam be a pénzemet?

Figyelt kérdés
A számítógépet haza kellet vinnem home officeba de nincs járművek amivel el tudtam volna szállítani. Az igazgató azt mondta nem tudja a cég elszámolás a taxi számlámat. 3700 forintom került. Nem keresek sokat csak minimálbér felét. Nekem ez egy napi fizetesembe került.

máj. 14. 06:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Előre kellett volna ezt lebeszélni a főnökkel, hogy akkor hogy szállítsd haza, ki lesz-e fizetve a szállítás költsége, stb. Mivel ez nem történt meg, így megteheti, hogy nem fizeti ki neked a taxit. Bele lehet kötni, hogy tömegközlekedéssel is vihetted volna pl. Sőt én egyszer gyalog a kezemben cipeltem el szervizbe egy gépházat, meg utána vissza is, szóval meg lehet oldani, csak nem kényelmes.
máj. 14. 09:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ezt jelezned kellett volna a vezetőd felé. Tanulópénz 🙄
máj. 14. 11:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Jeleztem. Azt mondta nem tud segíteni.
máj. 14. 11:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jelezted előre, és világosan megmondta, hogy nem tud segíteni, akkor meg mi jogon akarod behajtani rajta a taxipénzt? Így egyértelmű, hogy nem tudod.
máj. 14. 11:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Azon a jogon hogy csak a minimálbér felét keresem. Ez nekem egy napi fizetésem.
máj. 14. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lesz hom offisz 🤣
máj. 14. 11:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked meg jelezned kellett volna, hogy nem tudod hazavinni a gépet.
máj. 14. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Máskor ha égeti a zsebedet párezer forint annyira, hogy el tudsz taxizgatni belőle, akkor jusson már alig kicsivel több egy banyatankra!
máj. 14. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod behajtani.

Csak olyan számlát fogad el a cégvezető, amit előre leegyeztettél. Ha már előre megmondta, hogy nem fizeti, akkor nem kötelessége elfogadni a számládat.

Neked kellett volna jelezni, hogy nem tudod kifizetni a taxit.

máj. 15. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!