Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azoktól kérdezem, akik jártak...

Azoktól kérdezem, akik jártak egyetemre, mostmár viszont dolgoznak: Számotokra mentálisan melyik volt megterhelőbb időszak, amikor tanulnotok kellett egyetem alatt, vagy most, amikor dolgoznotok kell a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés
2024. máj. 11. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Nekem eddig a munkahely.

Egyetemen általában heti 4 napon voltak óráim, abból is csak 1-2 volt olyan, hogy reggel 8-tól voltam bent végig fél 6-ig. Figyelni is kellett, gyakorlaton még inkább dolgozni, de munkában alig van arra idő, lehetőség, hogy a figyelem lankadjon, állandóan jól kell teljesítenem, nagyobb is a nyomás.

2024. máj. 14. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Elnézést, ha én offolok, mert nem végeztem el az egyetemet.

Munkaéletem egyik legjobb része volt, amikor továbbképzésre írattak a munkahelyemen. A hét egyik napján nem kellett dolgoznom, hanem tanulnom. Aztán a főnököm rájött, hogy a fél műszakomat le tudom dolgozni a tanórán kívül aznap, így már pokolivá vált. A nagy rohanás után bezuhantam az oktatásra, és egy fél órán át arra figyeltem, hogy minél kevesebbet köhögjek.

okt. 30. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!