A mobbingolók miért feccölnek ennyi energiát a mobbingba miért nem a saját dolgukkal foglalkoznak?
Nem tudják kihagyni hogy ne utálkozzanak, ne szoljanak be, külön energiákat tesznek azbalázásomba kiközösítésembe, hátam mögötti kibeszélésekbe sokan állnak melléjük is mert elhiszik, vagy el akarják hinni, gyakran a vezetőtől indul az egész is. Ő kezdi, a többi meg utánozza követi.
Ezek az emberek ezt az energiát miert nem magukra vagy a munkájukra fordítják, miért tartozik a munkájukhoz mások "kötelező" mobbingolása, úgy utálkoznak mintha kötelező is lenne. Miért nem a saját dolgukkal foglalkoznak?
Nem egyszer szabotálják is a munkámat ha csapatmunka lenne pl direkt késve válaszolnak vagy infókat tartanak vissza stb.
Ezek mikor fáradnak el ebbe mikor szokják már meg, hogy itt dolgozom én is?
Én csak csendben ill örömmel végzem a munkám, kicsit félénk vagyok és kedves és senkivel nem mernék úgy beszélni sem, ahogy ők velem.
Mikor fáradnak már el a mkbbjngba utálatba es hagynak békén? Vezetői szinten se kezelik le őket, még melléjük áll a vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!