Egy Alföldi ~18.000 fős városban élek, van egy piac képes diplomám. Jelenleg értékesítő vagyok egy hazai Kkv-nál. Átlagosan nettó 450.000 forintot keresek, a céges autót kb. Üzemanyag költségen használhatom magán célra. Illetve év végén mindig kapunk 200 forint körüli bónuszt. 27 évesen számomra ez már megfelelő.
200 forint körüli bónuszt adnak év végén?Azt azért eléggé fukar módon osszák..
2024. máj. 7. 18:51
2/9 anonim válasza:
Itt Fejér megyében egy gyári operátor mindenféle végzettség és diploma nélkül is megkeresi ezt a pénzt + cafeteria és termelési bónusz + 13. havi, illetve ingyenes szállás. De a férjem karbantartóként szakmásítva 550-et keres.
2024. máj. 7. 19:09
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen jó. Ennék többet egy diplomával, alkalmazottként Budapesten kívül nem lehet keresni.
2024. máj. 7. 20:02
4/9 anonim válasza:
3-as, a 2-es válaszban Fejér megye van. Nem Budapest és nem diploma 😃
2024. máj. 7. 20:11
5/9 anonim válasza:
Szerintem simán elfogadható. Vigyázz, mert mindjárt jönnek a 8 általánosos segédmunkás szövegekkel a milliomosok.
2024. máj. 7. 20:34
6/9 anonim válasza:
Vidéken, főleg az Alföldön nettó 450 ezer ft nagyon jó szerintem.
2024. máj. 7. 20:44
7/9 anonim válasza:
Hűtött raktárban megkeresem az 500k-t. Igaz 3 műszak és a péniszem már lefagyott.
2024. máj. 7. 23:33
8/9 anonim válasza:
Én 1 műszakban keresek úgy 250-270k körül, hogy 25 év alatti adómentességem van. Az a 450k nekem álomfizetés lenne...
2024. máj. 8. 22:58
9/9 anonim válasza:
nettó 520 körül keresek Budapesten ITs diplomával, riportosként/Business intelligences munkakörben, és itt rohadt drága az albérlet, 29 leszek szeptemberben. Szóval viszonyításképp , én elég gyenge lábakon állok és ideje lenne melóhelyet váltani/grindolni a jobb fizuért, te pedig tök jól kihoztad a legjobbat a lehetőségeidből :D.
Hogy mi számít jó fizunak? Nagyon sok mindentől függ, kinek milyen az életszínvonala amit igényel, milyen családi helyzetbe van, hány főről kell gondoskodnia, egészséges-e stb. Számomra tekintetbe véve, hogy egyedül élek, lassan kétszázat meghaladja a kiadásom csak a lakhatásra, és még nem is számoltunk a kajával, nos a jelenlegihez képest legalább nettó 300-al többet szeretnék keresni. És még az is ilyen nagyjából jó kategória lenne, tudnék elképzelni többet is, de ez még talán realisztikus az én helyzetemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!