Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szakmát érdemes manapsá...

Milyen szakmát érdemes manapság kitanulni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 6. 18:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
Meg is érdemli a sorsát az a programozó aki elmegy fix fizetésért alkalmazottnak, ahelyett, hogy saját programot dobna a piacra.
2024. máj. 6. 20:47
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Írnak itt ilyeneket, hogy építőipar, ács, szerelő stb... Hát ha 50 éves korodig akarsz élni leromlott egészségügyi és fizikai állapot miatt, akkor hajrá... Akkor már sokkal kellemesebb egy klimatizált irodában dolgozni. Érdemesebb vállalkozónak lenni, mint alkalmazottnak, mert kötetlenebb és te osztos be az idődet. A fizikai munka az csak nagyon B opcióra érdemes, addig, amíg nem taláksz jobbat. Nem érdemes 10-15-20 évekre egy lepukkant gyárban, vagy egy környezetszennyező és veszélyes üzemben maradni, ahol Gipsz Jakab üvöltözik veled-mert sajnos gyárban sok ilyen mitugrász van..
2024. máj. 6. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Fizikai munka és "fizikai" munka közt is van különbség.

És irodai és irodai közt is.

Irodai aktatolgatónak lenni, napi 8ból 5 órát unatkozni a neonfényben, 0 mozgással annyira azért nem rózsás.

Ha valaki pl villanyt szerel orvosi rendelõkben, bankokban, ahol stabil rendszerek kellenek, az azért nem csak agyatlan fizikai meló.

Persze, koszos, de meg is fizetik, mert fontos, hogy ne lehesen egy áramszünettel milliókat veszíteni, vagy megölni egy fél kórháznyi pacienst.

2024. máj. 6. 22:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok fizikai munkát végezni, én egy selyemfiú vagyok. A szüleim arra neveltek nekem az eszemből kell megélni.
2024. máj. 6. 22:39
 15/20 anonim ***** válasza:
És ha az eszedből kell megélni akkor mihez értesz? Milyen tárgyak mentek jól? Hány éves vagy egyáltalán?
2024. máj. 7. 08:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

könyvelökent nem tudsz külföldre menni es a szakmädban dogozni mert ahhoz a helyi adojogszabälyokat kell tudnod...

Ha jol akarsz keresni akkor hiänyszakmät kell nezned. Pl villanyäsz, klimatechnikus, viz gäz fütes szerelö...

ha bödös a munka akkor mennj manager kepzesre...

2024. máj. 7. 08:57
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

A szüleim arra neveltek nekem az eszemből kell megélni.

Akinek van esze, az nem itt kell trollkodjon, bocsanat kérdést kiirjon.

2024. máj. 7. 11:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Selyemfiú. :DDDD
2024. máj. 7. 11:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jó voltam történelemből, illetve biológiából
2024. máj. 7. 17:07
 20/20 A kérdező kommentje:
29 vagyok
2024. máj. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!