Csak engem idegesítenek az ilyen emberek?
Figyelt kérdés
Az egyik munkatársammal beszélgettem és észrevettem hogy amikor mondok neki valamit, csak áll és bambul. De ha megkèrdezem hogy hallotta e amit mondtam, visszaismétli minden szavamat. De semmi “aha” “értem” vagy ilyen közbeszólás. Csak bambul. Mivel ketten vagyunk az irodában, nehéz kerülni egymást, meg szeretnék jó munkakapcsolatot kialakítani. De rohadtul fel tud idegesíteni a bambaságával 😅2024. máj. 5. 16:34
1/7 anonim válasza:
Neked van dolgod azzal, ha valami idegesít. Nem neki. Ő ilyen. Nem szófosó.
2/7 anonim válasza:
Rázd meg, vagy állj neki tapsolni
3/7 Ghgj válasza:
Ha vissza tudja mondani, akkor nem bambul, hiszen a figyelme a témára koncentrálódik, szimplán csak nem reagál. Tehát téged a reakció hiánya idegesít, valszeg azt érzed, hogy érdektelen számára a mondandód.
4/7 anonim válasza:
Munkával kapcsolatos dolog? Mert ha nem, akkor sztem ő nem akar veled beszélgetni.
5/7 anonim válasza:
Neked kell a megerősítés a reakcióiból, ő pedig valszeg egy lényegre törő ember és nem beszél feleslegesen. Vagy egyszerre kétfelé figyel, közben dolgozik is?
6/7 anonim válasza:
Én is falra tudok mászni attól, amikor valaki képtelen kommunikálni. Nem hinnén viszont, hogy ezzel lehet valamit kezdeni. Vannak tufa emberek.
7/7 anonim válasza:
Nekem is szóltak már emiatt.Azért nem szólok vissza, mert nem érdekel mit mond a másik, csak meghallgatom mert muszáj és azt gondolom, ha látja, hogy odafigyelek, akkor nem kell megerősíteni percenként abban, hogy felfogtam, amit mond. Ha valamit meg nem értek meg, akkor úgy is vissza fogok kérdezni. Az én agyam máshogy működik, mint másé. Ha nem tetszik, akkor is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!